Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu pune presiune pe arbitri: "Nu mai vrem să fim cobai" Cum pregăteşte meciul de la Botoşani

VIDEO | Edi Iordănescu pune presiune pe arbitri: "Nu mai vrem să fim cobai" Cum pregăteşte meciul de la Botoşani

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Antrenorul celor de la Gaz Metan a fost deranjat de maniera de arbitraj la ultimele două meicuri ale echipei sale. Ardelenii au pierdut cu Poli Iaşi şi Sepsi.

De fiecare dată, antrenorul a reproşat că echipa sa nu a primit o lovitură de la 11m la fiecare dintre cele două jocuri în care echipa sa a fost învinsă cu 1-0. 
 
"Să nu ne întoarcem cu mâna goală de la Botoşani, înţeleg că miza e foarte mare şi de acolo se va pune presiune foarte mare, sper să nu avem vreo surpriză, dacă tot e din oraş de acolo, să nu fie vreun urmaş de-al lui Eminescu la acest meci. Sper să fie cineva cu prestanţă şi să fie echidistant. Dacă Botoşani va merita să fie în play off, să fie, dar jucând pe teren, să nu mai fi noi cobai pentru adversarii cu nevoie de puncte" a declarat Iordănescu jr.
 
 
Gaz Metan nu mai are nicio şansă să ajungă în play-off. Botoşaniul în schimb poate face pasul decisiv chiar în partida cu medieşenii. 
 
"Din nefericire, pentru mine e cel mai greu debut la o echipă, dar din păcate nu doar elementele fotbalistice ne-au adus aici. Resimt foarte tare statutul pe care clubul îl are în faţa factorilor de decizie şi de competiţie. Avem un stat de club mic şi faptul că suntem într-o reorganizare financiară, ne face să fim şi mai nesemnificativi. Diger şi mai greu ce s-a întamplatm sunt convins că vom reuşi să schimbăm acest statut" a încheiat antrenorul. 
 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: gaz metanbotoşanieduard iordănescuarbitri 

viewscnt
Articole similare