Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu rămâne fără victorie la Mediaş: "Vrem, nu vrem, suntem acolo" Unde mai are de lucrat antrenorul

VIDEO | Edi Iordănescu rămâne fără victorie la Mediaş: "Vrem, nu vrem, suntem acolo" Unde mai are de lucrat antrenorul

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan are două remize şi două eşecuri de la venirea lui Iordănescu Jr ca antrenor.. În ultima etapă a sezonului regulat, ardelenii o întâlnesc pe Dunărea Călăraşi.

Gaz Metan avea şanse de calificare în play-off la începutul anului 2019. Parcursul din luna februarie a fost însă sub aşteptări. Încă înaintea acestei etape, alb-negrii nu mai aveau şanse de calificare în play-off. 

"Vrem, nu vrem suntem în lupta pentru evitarea retrogradării, nici mie nu îmi e foarte comod, nu diger bine. Speram că putem să ne jucăm şansa şi să intrăm în play-off. Dacă nu erau acele două mari greşeli de arbitraj din cele două jocuri puteam să scoatem mai mult şi acum probabil puteam să avem lupta deschisă pentru play-off" a declarat Edi Iordănescu. 

Gaz Metan a jucat de fiecare dată în play-out de la introducerea acestui sistem competiţional în Liga I. 

"Echipa a plecat cu obiectiv evitarea retrogradării şi cât de mult am luptat în această perioadă să consolidez latura mentală se pare că nu am reuşit în totalitate, pentru că presiunea foarte mare şi-a spus cuvântul şi şi-a pus amprenta asupra jocului nostru" a comentat antrenorul celor de la Gaz Metan. 

Afla mai multe despre: gaz metanedward iordănescuplay-offplay-out 

viewscnt
Articole similare