Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu s-a enervat înainte de meciul cu Sepsi: "Suntem cea mai dezavantajată echipă din Liga 1"

VIDEO | Edi Iordănescu s-a enervat înainte de meciul cu Sepsi: "Suntem cea mai dezavantajată echipă din Liga 1"

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu este foc şi pară după ultimele arbitraje de care a avut parte echipa sa. Gaz Metan nu a mai câştigat din noiembrie 2018, iar tehnicianul spune că e la cârma celei mai dezavantajate echipe din Liga 1.

Gaz Metan Mediaş întâlneşte duminică, în direct la Telekom Sport de la ora 17:30, pe Sepsi. Un meci pe viaţă şi pe puncte anunţă Iordănescu junior.

"Şi mie îmi e uşor să spun că acum două jocuri am fost neîndreptăţiţi pentru că am argumente. Mai mult am o statistică făcută de presă. Chiar subliniez asta şi să ţineţi cont de ea, de afirmaţia mea acum. Concluzia este că Gaz Metan este cea mai defavorizată echipă în urma greşelilor de arbitraj.

Suntem cei mai nedreptăţiţi şi cu toate acestea nu am făcut un spectacol public din asta dar dacă sunt nevoit ca să iau poziţie pentru club şi pentru echipă voi lua. Şi cred că este un moment să iau pentru că am văzut că toată săptămâna înaintea meciului de la Iaşi au făcut presiuni publice, interviuri peste interviuri, declaraţii peste declaraţii, ameninţări de comisii.

Acum simt că se repetă acelaşi scenariu cu cei de la Sepsi. Nu mă interesează dacă au fost sau nu avantajaţi, am văzut şi eu meciurile, nu vreau să comentez decizile arbitrului. Eu sincer am văzut că nimeni nu a comentat public şi mă refer la specialişti că ar fi fost penalty la meciul cu Dinamo
", a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare