Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, sincer după ce a semnat cu CFR. Ce oferte a refuzat antrenorul: "Latura financiară nu a contat!"

VIDEO | Edi Iordănescu, sincer după ce a semnat cu CFR. Ce oferte a refuzat antrenorul: "Latura financiară nu a contat!"

CFR Cluj

Comentarii

Noul antrenor al echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a mărturisit că a refuzat oferte mai bune din punct de vedere financiar, din străintate, pentru a semna cu gruparea ardeleană.

"Pot să spun public că latura financiară nu a fost cea mai importantă pentru mine. Au fost soluţii în străinătate care însemnau peste ce voi câştiga eu la CFR. Pentru mine e important că acest club îmi va da posibilitatea să mă bat pentru obiective importante. Am simţit încredere necondiţionată din partea dânşilor. Le mulţumesc şi sunt sigur că împreună vom avea realizări", a declarat Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

 

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani a dezvăluit că se va implica direct în politica de transferuri a clubului CFR Cluj, lucru stipulat în contract.

"Am un acord care este strict stipulat în contract. Au fost negocieri, pentru că ambele părţi au fost foarte atente şi au încercat să fie echilibrate. A trebuit să facem lucrurile foarte clare. Unul dintre aspectele la care eu am avut această doleanţă şi mi s-a aprobat în totalitate a fost să fiu implicat direct în selecţie. Voi fi în club, de astăzi, oficial, persoana care, tehnic vorbind, va fi cea mai competentă. Trebuie să fiu implicat în mod direct", a adăugat Edi Iordănescu.

Noul antrenor al CFR-ului a vorbit şi despre transferuri, dar s-a ferit să dea nume: "Există posibilitatea ca unii jucători să plece şi de care eu nu aş fi vrut să mă despart.

Este în construcţie o listă de jucători. Avem în cap nişte jucători. Avem un calendar extrem de agresiv. Sunt jucători români şi străini. Zilele următoare vom avea timp împreună să începem să ne apropiem de jucători, să avem nişte discuţii şi să vedem în ce măsură îi putem convinge să vină aici".

Afla mai multe despre: iordanescucfrantrenor 

viewscnt
Articole similare