Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, ultimele detalii despre transferul lui Fortes: ”Pentru mine, totul este foarte clar” Ce se întâmplă cu atacantul

VIDEO | Edi Iordănescu, ultimele detalii despre transferul lui Fortes: ”Pentru mine, totul este foarte clar” Ce se întâmplă cu atacantul

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Transferul lui Carlos Fortes îi dă mari bătăi de cap lui Edi Iordănescu. Managerul celor de la Gaz Metan Mediaş a explicat care este situaţia atacantului în acest moment.

Iordănescu a spus clar că Fortes nu va mai juca pentru Gaz Metan Mediaş şi este de aşteptat ca atacantul să plece în această iarnă la o altă formaţie.

Este un subiect care, în momentul de faţă, nu este foarte clar. Jucătorul face obiect de interes pentru anumite cluburi, anumite campionate, iar noi suntem constrânşi şi de perioada de transferuri care acum este la limită. Este o probabilitate foarte mare să facă pasul către un alt club.

Din punctul meu de vedere s-a făcut o întreagă telenovelă nejustificată. E un subiect care pentru mine a fost foarte clar. Mi s-a spus că există o posibilitate foarte mare ca el să plece de la echipă”, a spus Edi Iordănescu.

Fortes a fost la un pas de transferul la FCSB, dar Gaz Metan Mediaş a blocat mutarea la echipa roş-albastră. Steliştii s-au reorientat şi l-au adus de urgenţă pe Ioan Hora.

Afla mai multe despre: fortesfcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare