Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, victorie după un an în Liga I: "Acum vom avea alt entuziasm" Cine i-a purtat noroc la Piteşti

VIDEO | Edi Iordănescu, victorie după un an în Liga I: "Acum vom avea alt entuziasm" Cine i-a purtat noroc la Piteşti
Comentarii

Edi Iordănescu a câştigat primul meci pe banca celor de la Gaz Metan şi totodată s-a bucurat pentru prima victorie ca antrenor în Liga I după mai bine de un an.

În 24 februarie 2018, Astra o învingea pe Dinamo cu 2-0 şi îi trimitea pe câini în play-out. Antrenor al giurgiuvenilor la acea vreme era Iordănescu Jr. Cum la CFR Cluj a prins un singur meci pe bancă în Liga I, antrenorul a trebuit să aştepte mandatul de la Gaz Metan pentru a bifa un nou succes. Iar victoria a venit în prima etapă din play-out-ul actualului sezon, când medieşenii au câştigat derbyul judeţului Sibiu cu FC Hermannstadt. 

"Aveam nevoie de un astfel de moment. Veneam după o serie parcă de neterminat fără victorii şi ne apăsa foarte tare în vestiar. Simţeam zi de zi. Simţeam la băieţi tensiune, presiune. Greu ieşi din astfel de momente, e bine că am făcut acest pas astăzi şi vreau să cred că acum vom avea alt entuziasm şi altă încredere la jocurile următoare. Felicit băieţii cu toate că sunt un pic supărat pentru că fost foarte multe momente în repriza a doua pe care trebuia să le gestionăm diferit" a spus Edi Iordănescu la finalul meciului. 

Iordănescu jr. a fost încurajat din tribune de tatăl său care nu a bătut drumul până la PIteşti degeaba. 

"Ştiam că vine, mă bucur cînd este alături de mine, de noi. Chiar pot să spun că mândresc cu asta. Mi-a purtat noroc. Probabil că trebuie să-i organizez deplasarea la toate meciurile ca să avem rezultate la fel de bune" a glumit juniorul familiei Iordănescu. 
 
 
"E firesc să mă manifest, mai ales că sunt implicat emoţional şi atunci cu siguranţă că şi manifestările mele sunt pe măsură, că nu au fost realizări suficiente" a declarat la rândul său fostul selecţioner al României. 
 

Afla mai multe despre: gaz metanedward iordănescuanghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare