Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edward Iordănescu: ”Dacă prindem play-off-ul este ca şi cum am câştiga campionatul!”

VIDEO | Edward Iordănescu: ”Dacă prindem play-off-ul este ca şi cum am câştiga campionatul!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş joacă împotriva formaţiei Poli Iaşi în direct la Telekom Sport. Antrenorul echipei medieşene, Edward Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă înaintea acestui duel.

Edward Iordănescu a vorbit în conferinţa de presă de joi despre partida cu Poli Iaşi. Sincer şi direct, Edward a mărturisit că nu-l interesează prea tare jocul echipei sale, cât mai ales punctele puse în joc: ”Ceea ce îmi doresc pentru ultimele jocuri, e clar, să punem puncte. Şi acum, mai mult ca niciodată, mă interesează foarte puţin cât fotbal producem, câte acţiuni de fotbal facem, ce posesie avem sau alte elemente tehnico tactice. Mă interesează doar să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut, să ne revitalizăm din punct  de vedere emoţional şi mental, pentru că e un joc în care trebuie să avem o stare de spirit corectă şi mental să fim foarte solizi. Trebuie să demonstrăm, mai mult ca niciodată, că suntem pregătiţi pentru un obiectiv de genul playoff şi că putem să facem faţă presiunii” a mărturisit antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş.

Gazul e pe loc de playoff, iar o clasare finală pe una dintre aceste poziţii ar fi echivalentă cu titlul de campioană pentru formaţia medieşană, spune Iordănescu: ”Suntem pe loc de playoff, am fost 21 de etape şi ne dorim să fim până la final. De fapt, în mod special la final, după ultima etapă de campionat regulat. În cazul în care intrăm în playoff, este echivalent cu câştigarea campionatului, pentru că e foarte greu când pleci cum am plecat noi. Trebuie să fim realişti, am mai rămas în luptă trei echipe pentru o singură poziţie. Mă refer la noi, la Dinamo şi la Botoşani”

Concurenţa este mare, dar Iordănescu rămâne optimist: ”Sunt extrem de obiectiv când spun că, chiar dacă suntem pe locul 6, dacă facem o analiză profundă, avem şansa a treia în momentul de faţă. Botoşani are un program foarte bun, Dinamo este Dinamo, oricât nu ne-ar lpace nouă se recunoaştem, şi are forţă, are suporteri şi are istorie în spate. Pentru asta, trebuie să închidem bine anul. Ar fi extrem de frustrant ca, după 21 de etape state în primele şase, acum, în ultimele două jocuri, să închidem anul pe un loc în afara playoffului”

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare