Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edward Iordănescu, deranjat şi după al treilea succes în play-out: "Este extrem de trist acest lucru"

VIDEO | Edward Iordănescu, deranjat şi după al treilea succes în play-out: "Este extrem de trist acest lucru"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Antrenorul celor de la Gaz Metan s-a bucurat pentru succesul din Moldova, însă a fost nemulţumit de starea gazonului. După ce nu a câştigat niciun meci în sezonul regulat pe banca trupei din Mediaş, acum Edi Iordănescu are trei succese din trei posibile în play-out.

Gaz Metan s-a îndepărtat şi mai mult de zona retrogradării după ce a luat trei puncte din duelul cu alb-albaştrii lui Stoican. Acum sunt 8 lungimi între medieşeni şi FC Hermannstadt, echipa care ocupă acum locul de baraj. 
 
"Am trăit cu emoţii pe final, nu i-am mai întâmpinat de sus, trebuia să gestionăm mai atent la 2-0. Mă bucură evoluţia jucătorilor, ne aşteptam la un joc de luptă, este extrem de trist să joci pe un astfel de teren, este un gazon de liga a treia. Este în contrast cu tot ce este frumos în acest oraş, era foarte greu să construieşti, noi suntem o echipa de posesie, am făcut un joc diferit decât ce ne propusesem. Ne dorim să luăm joc cu joc, avem targeturile noastre, încercăm să pregătim şi sezonul următor în paralel. Vrem să producem un fotbal bun,  dacă vom câştiga play-out-ul ne va face mare cinste" a spus antrenorul liderului din play-out. 
 
 
 

Afla mai multe despre: gaz metanedward iordănescugazon 

viewscnt
Articole similare