Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Eficienţă 100%”. Liviu Ciobotariu, după victoria care o scoate pe Dinamo din play-off: ”Un joc în care am avut şi şansă”

VIDEO | ”Eficienţă 100%”. Liviu Ciobotariu, după victoria care o scoate pe Dinamo din play-off: ”Un joc în care am avut şi şansă”

Superliga

Comentarii

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Liviu Ciobotariu, a declarat duminică seară, după meciul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 2-1, că îl bucură acest rezultat, însă totodată este şi trist pentru fiul său, Denis, component al formaţiei bucureştene.

”Dinamo arată foarte bine de când a venit Mircea Rednic, mult schimbată în bine.

La meciul de astăzi, noi am venit cu lecţia învăţată. Am închis spaţiile, am încercat să jucăm contraatac, ştiam că Dinamo sunt foarte periculoşi pe atac poziţional şi atunci echipa a fost foarte bine organizată. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru determinare, pentru atitudine. Au crezut în acest rezultat. Lucrul care m-a bucurat poate şi mai mult, că am reuşit să revenim de la 0-1. Şi nu e uşor să revii de la 0-1 când joci cu Dinamo, când joci cu aceşti suporteri minunaţi, care te împing de la spate. 

Am avut caracter, am avut o echipă care a crezut în rezultat. E adevărat că am şi marcat repede, am egalat repede. După care, v-am spus, un joc în care am avut şi şansă.

Eficienţă 100%. Dacă aşa am pregătit acest joc şi ne-a ieşit, înseamnă că am făcut bine ceea ce am făcut. Noi, asta ne-am pregătit în această săptămână. Noi anticipam că Dinamo va veni peste noi, pentru că este o echipă puternică, şi am zis să încercăm să nu le dăm spaţii”, a spus Liviu Ciobotariu la finalul meciului.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas fără şanse matematice de a mai ajunge în play-off.

Au marcat Montini ’24 pentru gazde şi Golofca ’28 şi Fabbrini ’75 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: liga 1dinamobotosani 

viewscnt
Articole similare