Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ei sunt cei mai musculoşi olteni. Au venit pe "Ion Oblemenco" să dea forţă echipei lui Papură

VIDEO | Ei sunt cei mai musculoşi olteni. Au venit pe "Ion Oblemenco" să dea forţă echipei lui Papură

Alte sporturi

Comentarii

Maria Alexandra Lara Popa şi Cristi Cojoacă sunt doi culturişti români care au făcut performanţă. Ambii sunt fani Universitatea Craiova şi speră ca echipa antrenată de Corneliu Papură să câştige campionatul în sezonul următor.

Maria Alexandra Lara Popa are 32 de ani şi este din Calafat. A plecat din ţară în urmă cu cinci ani, s-a stabilit în Italia şi s-a angajat la un bar. Nu a abandonat pasiunea pentru sport şi, în afară de muncă, a continuat să îşi urmeze pasiunea, culturismul. Rezultatele au venit repede pentru româncă, iar anul trecut a ieşit campioană mondială.

"Am avut o pasiune, am vrut să îmi depăşesc limitele şi am început competiţiile pentru body-building. Primul titlu a venit după trei luni de antrenament, iar titlul mondial a venit după 7 luni de antrenament.

În perioada pregătirii unui concuirs mă limitez foarte mult. Am o dietă drastică, am plan de antrenament drastic, dar o ducem la capăt. Suntem olteni şi suntem puternici. Antrenamentul presupune 3 zile pe săptămână, de la 5 dimineaţa, antrenamente cu greutăţi, dietă, antrenamnente cardio. După competiţii sunt o personă normală, am o viaţă normală", a povestit Maria.

Cristian Cojocaru este jurist de profesie, dar, la fel ca Maria Alexandra Lara Popa, este pasionat de culturism. Are şi o sală de fitness şi nu trece nicio zi fără să facă sport. 

"Am început sala de când eram copil, am avut nişte rezultate destul de rapid şi tot timpul mi-am dorit mai mult. Aşa am ajuns să concurez pentru prima dată şi ăsta a fost începutul. De la an la an mi-am dorit titluri, concursuri puternice şi rezultate mai bune. 

O zi de antrenament înseamnă trezirea la prima oră, adică la 5-6. Începem cu pregătirea meselor, antrenamente două pe zi dacă vorbim de perioada competiţională. Foarte mult cardio, dietă foarte strictă, programul de antrenament foarte bine pus la punct. Toate legate, aduc rezultatele pe care ni le dorim", a declarat şi Cristian.

Cei doi au avut acum ocazia să calce  pentru prima oară pe gazonul stadionului Ion Oblemenco. Au avut şi un mesaj pentru Universităţii Craiova. "Sper să îşi umfle şi ei muşchii pe teren cu adversarii în fiecare meci. Să îşi înfoaie băieţii muşchii şi să aducă titlul cât mai repede. Mult succes, să dea tot ce au pe teren şi sper să ne vedem cu trofeele lor, aici, pe "Ion Oblemenco"."

 

Afla mai multe despre: culturism. larapopacraiovacristicojoaca 

viewscnt
Articole similare