Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eibar - Barcelona 2-2 şi Real Madrid - Betis 0-2. Toate golurile se văd AICI. Messi a reuşit ”o dublă” pe Estadio Ipurua

VIDEO |  Eibar - Barcelona 2-2 şi Real Madrid - Betis 0-2. Toate golurile se văd AICI. Messi a reuşit ”o dublă” pe Estadio Ipuruagalerie foto

La Liga

Comentarii

Real Madrid a pierdut duminică, 0-2 acasă cu Betis Sevilla, în timp ce Barcelona a remizat, scor 2-2, la Eibar. Ambele meciuri au fost transmise în direct de Telekom Sport.

Barcelona nu a jucat la turaţie maximă în deplasarea de pe Estadio de Ipurua. Catalanii l-au avut pe Messi în teren şi se pare că acest detaliu a fost suficient pentru o remiză în care toate golurile s-au marcat în primele 45 de minute.

Cucurella, fotbalistul împrumutat de Barcelona la Eibar a deschis scorul în minutul 20 pentru gazde. A fost o finalizare simplă, din interiorul careului, cu toată opoziţia portarului Marc Andre ter Stegen. Messi a ieşit la rampă după o jumătate de oră scursă din meci. Argentinianul a marcat de două ori în decurs de 60 de secunde, iar campioana Spaniei a trecut în avantaj pe Ipurua.

Cu câteva secunde înainte de fluierul de final al ărimei reprize, gazdele au reuşit să marcheze din nou. A fost o ieşire greşită a portarului olandez Jasper Cillesen, iar De Blassis a profitat şi l-a lobat pe acesta cu o execuţie perfectă.

La reluare, Barca s-a mulţumit să joace la trecerea timpului, iar gazdele ar fi putut marca din nou pe final prin Cucurella. S-a terminat însă 2-2, iar Barcelona termină sezonul 2018-2019 din La Liga pe prima poziţie cu 87 de puncte, la nu mai puţin de 19 puncte distanţă de marea rivală, Real Madrid. Eibar termină sezonul pe 12, departe de grijile retrogradării.

LIVE EIBAR - BARCELONA 2-2 (Cucurella 20, De Blassis 45 / Messi 31, 32)

Eibar: Dmitrovic - De Blasis, Oliveira, Ramis, Cote - Orellana, Escalante, Jordan, Cucurella, Charles, Enrich

FC Barcelona: Cilessen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Vidal - Roberto, Messi, Malcom


Min 45. Gooool Eibar! Cilessen iese greşit, mingea ajunge la fundaşul dreapta, De Blasis, care o trimite peste goalkeeperul olandez ieşit deja din poartă. 

Min 32. GOOOOOL Messi!! Din nou, Leo Messi! Super starul argentinian întoarce în decurs de 60 de secunde partida. Barca conduce cu 2-1

Min 31. Gool Barcelona! Lionel Messi iese la rampă şi finalizează o acţiune de atac a catalanilor. Dmitrovic nu are nicio şansă

Min 20. Gool Eibar! Cucurella marchează în poarta echipei de care aparţine şi la care s-a format

Min 1. A inceput meciul de la Eibar


Real Madrid a încheiat sezonul din La Liga cu o nouă înfrângere. Loren şi Jese Rodriguez au marcat cele două goluri ale meciului, echivalente cu a 12-a înfrângere a sezonului pentru gruparea merengue. 

A fost probabil ultimul meci al lui Keylor Navas la Real Madrid. Costaricanul a fost titular şi cel mai bun jucător al ”albilor” în partida cu Betis Sevilla. În schimb, Gareth Bale, şi el la probabil ultimul meci pentru Real Madrid, nu a fost folosit niciun minut de antrenorul Zinedine Zidane. 

Real termină sezonul pe 3 cu 68 de puncte şi 12 înfrângeri. Gruparea blanco are 63 de goluri marcate la finalul unui an demn de uitat pentru Florentino Perez şi compania. 

LIVE Real Madrid - Betis 0-2 (Loren 61, Jese 75)

Real Madrid: Keylor Navas; Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo; Valverde, Llorente, Modric; Brahim, Vinicius, Benzema

Betis: Pau López; Francis, Mandi, Feddal, Bartra, Junior; Guardado, William Carvalho, Kaptoum; Lo Celso; Loren.


Final de meci pe Bernabeu. Real Madrid pierde pentru a 12-a oară în acest sezon!

Min 75. Gooool Betis! Jese Rodriguez marchează împotriva fostei sale echipe

Min 61. Goooool Betis! Navas este învins de Loren, după o acţiune splendidă. Centrarea lui Guardado este finalizată de Loren peste Keylor

Min 55. Vinicius Junior!!! Ocazie pentru gazde, după o acţiune superbă. Pau Lopez reţine

S-a reluat partida. Repriza secundă începe de la 0-0

Min 35. Ocazie Loren!!! Atacantul oaspeţilor scapă din nou spre poartă, încearcă un lob, dar Keylor Navas scoate de sub bară. Reflex extraordinar al portarului costarican, în aplauzele Bernabeului

Min 33. Bară Karim Benzema! Oaspeţii au noroc. Benzema rămâne singur la marginea careului de 16 metri, dar şutul său loveşte doar bara

Min 25. Loren scapă singur cu Keylor Navas şi trimite pe lângă poartă. Asistentul ridicase fanionul.

Min 11. Prima ocazie periculoasă la poarta Realului. Oaspeţii beneficiază de un corner, în defensiva madrilenilor se instalează panica, dar elevii lui Quique Setien nu reuşesc să finalizeze. 

Min 1. Start de meci pe Bernabeu. Este cel mai probabil ultima partidă pentru Keylor Navas, Marcos Llorente şi Gareth Bale la Real Madrid


De la ora 13:00, Real Madrid joacă în ultimul meci al acestui sezon, pe teren propriu contra celor de la Betis Sevilla. Casemiro, Odriozola, Ramos şi Vallejo sunt out pentru acest duel, în timp ce Keylor Navas şi Sergio Reguilon nu vor apărea probabil nici în acest duel. La oaspeţi, Joaquin este indisponibil, iar Barragan şi Canales au şanse să fie recuperaţi la ora jocului.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Betis şi Eibar - Barcelona 

Madridul nu mai poate trece de Atletico, formaţie care are cu 7 puncte mai mult în clasament. Betis este pe locul 10 şi nu mai poate prinde cupele europene. La Sevilla, situaţia este incertă. Antrenorul Setien ar putea fi demis la finalul acestei stagiuni, fanii cerându-i demisia în repetate rânduri la ultimele meciuri. În partida tur, Real Madrid a câştigat pe Villamarin cu scorul de 2-1.

Campioana, FC Barcelona merge duminică la Eibar, acolo unde va întâlni formaţia gazdă de la ora 17:15. Catalanii nu vor conta în acest meci pe Rafinha, Coutinho, Luis Suarez şi Ousmane Dembele (toţi accidentaţi), în timp ce Arthur şi Ter Stegen sunt incerţi. La gazde, Arbilla şi Pena sunt indisponibili, în timp ce Bigas şi Cardona ar putea fi recuperaţi până la ora meciului.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Betis şi Eibar - Barcelona 

Eibar ocupă locul 12 în clasament cu 46 de puncte, în timp ce FC Barcelona este campioană deja cu 86 de puncte după 37 de meciuri. În meciul tur, catalanii s-au impus cu scorul de 3-0, iar la ultima vizită pe terenul lui Eibar, au câştigat fără probleme cu scorul de 2-0. Foarte probabil, Ernesto Valverde va rula o serie de jucători cu meciuri mult mai puţine disputate în acest sezon.

Afla mai multe despre: real madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare