Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | El e cel mare suporter al lui CFR Cluj din fotbalul românesc: "Nu mă aşteptam să câştige cu Lazio şi cu Rennes"

VIDEO | El e cel mare suporter al lui CFR Cluj din fotbalul românesc: "Nu mă aşteptam să câştige cu Lazio şi cu Rennes"

CFR Cluj

Comentarii

Performanţa de până acum a lui CFR Cluj din grupele Europa League a stârnit impresii pozitive la Federaţia Română de Fotbal. Preşedintele Răzvan Burleanu este cel mai fericit pentru cele şase puncte cucerite până acum de campioană.

Şase puncte are CFR Cluj în grupa E din UEFA Europa League. Echipa lui Dan Petrescu a învins-o în Gruia pe Lazio şi în deplasare pe Rennes. Campioana României este pe locul 2, la un punct în spatele liderului Celtic, singura echipă din grupă care a învins-o până acum pe CFR.

"În primul rând am fost surprins de cele şase puncte, sincer nu mă aşteptam ca CFR să poată să câştige cu Lazio şi cu Rennes.

Cred că cele şase puncte sunt mult mai importante decât jocul echipei. 

Până la urmă, trebuie să fim foarte sinceri. România nu stă deloc bine în clasamentul UEFA la nivel de cluburi, suntem pe locul 30 în momentul de faţă, ceea ce cred că este un ultim moment în care chiar cred că este nevoie de o viziune strategică la nivelul cluburilor de primă ligă, astfel încât să putem să avem parte de o îmbunătăţire. 

Eu sunt foarte încântat că CFR a reuşit să adune şase puncte, sper să nu se oprească aici, sper să mai câştige şi alte meciuri, îmi doresc foarte mult să se califice în primăvara europeană.  Îmi doresc în acelaşi timp să vedem un număr cât mai mare de jucători români în primul 11 la CFR. 

Ceea ce rămâne este rezultatul de pe teren, iar peste câţiva ani probabil nimeni nu îşi va mai aminti cum a reuşit CFR să câştige împotriva celor de la Rennes", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

viewscnt
Articole similare