Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | El e noul Cristiano Ronaldo. Face senzaţie la doar 19 ani, joacă la Benfica şi portughezii cer peste 200 de milioane pentru el

VIDEO | El e noul Cristiano Ronaldo. Face senzaţie la doar 19 ani, joacă la Benfica şi portughezii cer peste 200 de milioane pentru el

UEFA Europa League

Comentarii

”Noul Cristiano Ronaldo” a marcat două goluri în primele 45 de minute ale partidei Benfica - Eintracht. După pauză a pasat decisiv la golul trei şi a mai înscris o dată pentru 4-1.

200 de milioane solicită Benfica Lisabona pentru transferul lui Joao Felix, puştiul minune pe care toată Portugalia îl compară cu Cristiano Ronaldo. 

În sfertul de finală cu Frankfurt, Felix (19 ani) a deschis scorul din penalty apoi a majorat avantajul gazdelor la 2-0, printr-o execuţie superbă. În minutul 50, Felix a deviat decisiv mingea la golul trei marcat de portughezi prin Ruben Dias, apoi în minutul 54 a marcat şi golul patru al echipei sale.

În actuala stagiune, Joao Felix  are 14 goluri marcate în 35 de partide, precum şi 6 pase de gol. Vezi reuşitele sale, mai jos.

Joao Felix este cel mai tânăr fotbalist din istoria Europa League care marchează un hattrick. A făcut-o la 19 ani şi 152 de zile.

João Félix is the youngest player to score a hat-trick in @EuropaLeague at 19 years, 152 days. He tops a list that includes Marko Pjaca, Paco Alcácer, Harry Kane and Romelu Lukaku. #UEL pic.twitter.com/HVZNyrPaMS

 

Afla mai multe despre: joao felix 

viewscnt
Articole similare