Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | El e noul "pariu" al lui Gică Hagi! La doar 17 ani a fost luat în cantonamentul echipei mari: "Pasele mă recomandă. Mister e pretenţios"

VIDEO | El e noul "pariu" al lui Gică Hagi! La doar 17 ani a fost luat în cantonamentul echipei mari:  "Pasele mă recomandă. Mister e pretenţios"

Fotbal intern

Comentarii

Carlo Casap (21 de ani) şi Gabriel Buta, fotbalistul de doar 17 ani luat de Gică Hagi în cantonamentul echipei mari, au vorbit despre cum decurc pregătirile înainte de reluarea sezonului regular.

FC Viitorul a fost învinsă, vineri, cu scorul de 2-1, de echipa ucraiineană Olimpik Doneţk, într-un meci de pregătire din cadrul stagiului din Antalya. Golul echipei constănţene a fost marcat de Iancu, în minutul 38. Ucrainienii au înscris prin Chogadze ‘12 şi Zaviyskiy ‘67: "Este o perioadă grea, suntem în cantonament, însă este benefică pentru noi, am venit din vacanţă, trebuie să ne pregătim, ne bucurăm că avem meciuri multe şi ne pregătim pentru lupta pentru play off. Este dezamăgitor că nu putem câştiga, însă este important să ne antrenăm. Ne creem multe ocazii, trebuie să fim atenţi să înscriem şi sperăm să fim în formă când vom începe campionatul. Noi ne bucurăm că avem adversari foarte buni, din alte ţări şi cu asta prindem experienţă şi ne pregătim. 

Anul trecut nu a fost al meu, să zic aşa, sper cu acest nou an să fiu în formă, să am continuitate, să joc cât mai mult", a declarat Carlo Casap. 

Gabriel Buta, noul "pariu" al lui Gică Hagi

În vârstă de 17 ani, Gabriel Buta a fost luat de Gică Hagi în cantonamentul echipei. Fundaşul de originar din Oradea a început fotbalul la 8 ani, iar la 16 ani a fost adus la Academia Gheorghe Hagi. Buta a câştigat un titlu de campion naţional de juniori: "Mă bucur că am oportunitatea să mă antrenez cu echipa de seniori. Antrenamentele sunt foarte grele, având în vedere că suntem în perioada de pregătire şi avem de pregătit un retur foarte greu. Vă daţi seama că este o diferenţă imensă de la juniori la echipa de seniori. Sunt foarte pregătit. Când Mister va crede că e nevoie de mine, voi fi pregătit. 

Pasele mă recomandă. Am fost foarte fericit şi mă bucur că Mister mi-a dat această şansă. 

(n.r. - E greu de lucrat cu Gheorghe Hagi?) Da, vă daţi seama, este foarte pretenţios, altfel nu putem ajunge la performanţă.  Visul meu să ajung la echipa mare şi să câştigăm campionatul. Şi la echipa naţională", a declarat Gabriel Buta. 

Afla mai multe despre: gabriel butagica hagicantonament viitorulcarlo casap 

viewscnt
Articole similare