Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | El este cel mai important fotbalist din Liga 1 care a făcut diferenţa ca rezervă în prima parte a sezonului.Trei jucători de la FCSB evidenţiaţi

VIDEO | El este cel mai important fotbalist din Liga 1 care a făcut diferenţa ca rezervă în prima parte a sezonului.Trei jucători de la FCSB evidenţiaţi

Superliga

Comentarii

Conform site-ului transfermarkt.com, FCSB are cel mai valoros lot din Liga 1. În aceste condiţii, echipa de rezerve pe care o poate alinia Mihai Teja, noul antrenor al roş-albaştrilor arată redutabil şi se poate lupta oricând pentru titlu în Liga 1. Printre ”super-rezervele” primei părţi a campionatului se remarcă 3 dintre jucătorii echipei lui Becali

26.15 milioane de euro este cota de piaţă a lotului de la FCSB. Adică gruparea patronată de Gigi Becali are un lot de 3 ori mai valoros decât Dinamo şi de 4 ori mai valoros decât fosta echipă a lui Mihai Teja.

FCSB are o medie de vârstă de 25.9 ani şi o valoare medie de peste 900 de mii de euro per jucător. Lista rezervelor din tabăra roş-albastră arată impresionant şi a contribuit din plin în prima parte a sezonului.

Hagi avea dreptate! Până acum, Florinel Coman e ”super rezerva” sezonului

Transfermarkt a realizat un top al celor mai buni jucători care au venit de pe bancă în prima parte a sezonului din Liga 1 şi au făcut diferenţa în favoarea lor.

Top 3 este condus de un jucător de la FCSB. Florinel Coman are 3 goluri marcate în 4 meciuri în care a fost introdus în teren de fostul antrenor Nicolae Dică. Două dintre reuşite au fost în derby-ul cu Dinamo. El este urmat în clasament de Mihai Voduţ de la Viitorul Constanţa cu 2 goluri şi 3 pase de gol din postura de ”rezervă” şi de Mensah de la Sepsi cu aceleaşi cifre, dar în mai multe minute acumulate.

 ”Nu sunt un tip care să mă laud, Florinel Coman e un jucător interesant. Luaţi ce am zis de el acum 4 ani, nu ce spun acum. Are cele mai bune cifre din Liga 1” - Gh. Hagi, antr. Viitorul 

În clasamentul întocmit de site-ul transfermarkt intră şi alti doi jucători pe care Mihai Teja îi va găsi în lotul vice campioanei României. Olimpiu Moruţan a strâns 15 apariţii ca rezervă, dar a marcat un gol şi a dat 5 pase decisive.

Un alt fotbalist important care se remarcă la acest capitol este Raul Rusescu, fostul golgheter al roş-albaştrilor. Acesta a contribuit la 2 goluri din postura de rezervă! În 110 minute acumulate pe teren după ce a fost introdus de antrenor, Raul a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Până şi francezul Gnohere a fost rezervă în 3 partide şi şi-a adus decisiv contribuţia la sezonul roş-albaştrilor. El a marcat 2 goluri şi a oferit o pasă de gol în acele meciuri în care a venit de pe bancă.

Golul lui Florinel Coman direct din corner, contra lui Dinamo

  • 8 goluri şi 5 pase de gol are Florinel Coman în acest sezon
  • 23 de emciuri a jucat în total pentru FCSB
  • 4 dintre goluri au fost marcate ca aripă stânga
  • 1 gol a marcat Coman în Europa pentru echipa sa
     

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbmoruţanraul rusesuvoduţ 

viewscnt
Articole similare