Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | El este jucătorul vizat de Rednic! A fost adus de Bratu şi câştigă 155.000 de euro pe an la Dinamo: ”Nu se poate aşa ceva”

VIDEO | El este jucătorul vizat de Rednic! A fost adus de Bratu şi câştigă 155.000 de euro pe an la Dinamo: ”Nu se poate aşa ceva”
Comentarii

La finalul confruntării cu CFR Cluj, pierdută la scor de neprezentare de Dinamo, Mircea Rednic i-a trimis o nouă indirectă lui Florin Bratu, criticând unul dintre fotbaliştii adus în mandatul ”Mitralierei”.

Sunt aceiaşi jucători, cu aceleaşi greşeli pe care le făceau şi antrenorii de dinainte. Penedo a greşit acum, dar să nu uităm că a şi avut meciuri în care ne-a salvat. Sunt dezamăgit în special de jucătorii străini. Ei iau nişte bani mulţi şi trebuie să fie un exemplu.

Avem jucători care câştigă 155.000 de euro pe an doar ca să se antreneze. E inadmisibil aşa ceva. N-am văzut în viaţa mea un lucru ca ăsta”, a tunat Rednic după meci.

Jucătorul la care face referire tehnicianul lui Dinamo este Tomislav Gomelt, fotbalist adus de ”câini” în această vară, în mandatul lui Florin Bratu. Mijlocaşul este cotat la 225.000 de euro de site-urile de specialitate, dar evoluţiile sale în tricoul lui Dinamo au fost modeste.

13.000 de euro pe lună ar fi salariul pe care Gomelt îl câştigă în Ştefan cel Mare

Afla mai multe despre: rednicgomeltdinamobratu 

viewscnt
Articole similare