Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | El este omul momentului în Germania! De câte minute a avut nevoie să devină cel mai bun marcator din Bundesliga

VIDEO | El este omul momentului în Germania! De câte minute a avut nevoie să devină cel mai bun marcator din Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

În vară a ales să părăsească Barcelona pentru că nu i se acordau prea multe şanse într-o formulă de atac dominată de duo-ul Messi - Suarez, iar alegerea făcută pare să fie bună at pentru el, cât şi pentru echipa la care a ajuns.

Paco Alcacer este omul momentul în Bundesliga după performanţa reuşită în acest start de sezon. Atacantul spaniol de la Borussia Dortmund a devenit cel mai bun marcator din prima ligă a Germaniei după hattrick-ul înscris în partida cu Augsburg, de sâmbătă.

Alcacer are în total şase goluri marcate, dar faptul cel mai impresionant este numărul de minute de care a avut nevoie pentru a le înscrie. În doar 80 de minute a înscris vârful în vârstă de 25 de ani cele şase goluri. 23 de minute a jucat cu Frankfurt şi a marcat un gol, cu Leverkusen a evoluat 27 de minute şi a înscris două goluri prin care i-a adus victoria Borussie, acum cu Augsburg a jucat jumătate de oră şi a reuşit un hattrick, fiind din nou decisiv. 

Spaniolul vine după o accidentare şi a fost titular doar în ultima partidă din Liga Campionilor, cu AS Monaco, în care, de asemenea, a înscris.

2 milioane de euro a plătit Borussia Dortmund pentru împrumutul lui Paco Alcacer de la FC Barcelona. 

Afla mai multe despre: paco alcacerborussia dortmundgolghetermarcatoromul momentului 

viewscnt
Articole similare