Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eliminare bizară în Liverpool - Atletico Madrid! Fotbaliştii lui Simeone, revoltaţi pentru felul în care a fost eliminat Felipe

VIDEO | Eliminare bizară în Liverpool - Atletico Madrid! Fotbaliştii lui Simeone, revoltaţi pentru felul în care a fost eliminat Felipe
Comentarii

Batavul Danny Makkelie, care se află la centru în Liverpool - Atletico Madrid, a stârnit furia spaniolilor, după eliminarea lui Felipe, în prima repriză a meciului.

VIDEO |  Cum a fost eliminat Felipe în Liverpool - Atletico Madrid

Liverpool a început ca din tun meciul de acasă cu Atletico Madrid, din grupa de Champions League. Gazdele au dus scorul la 2-0 până în minutul 21 prin Jota şi Mane şi au continuat să preseze până la intrarea la cabine. 

În minutul 36, echipa lui Simeone a rămas în 10 oameni, după o decizie controversată luată de centralul Danny Makkelie. La o fază la care Mane a scăpat pe contraatac, la 60 de metri, Felipe a blocat acţiunea lui Liverpool. 

Apărătorul central i-a dat peste picioare lui Mane şi nimic nu anunţa decizia arbitrului din Ţările de Jos. După ce l-a chemat de mai multe ori pe Felipe ca să-i arate cartonaşul, Danny Makkelie l-a eliminat direct pe jucătorul lui Atletico Madrid, decizie care i-a revoltat pe oaspeţi. 

Jucătorii lui Atletico Madrid au încercat să-l facă pe central să-şi schimbe decizia, dar acesta a meniţinut-o. 

Afla mai multe despre: felipeliverpool atletico madrideliminare felipe liverpool atletico madrid 

viewscnt
Articole similare