Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eliminat în meciul cu Turris, Ionuţ Voicu îşi asumă cartonaşul roşu: ”A fost! Bine că jucătorul nu a păţit ceva!”

 VIDEO Eliminat în meciul cu Turris, Ionuţ Voicu îşi asumă cartonaşul roşu: ”A fost! Bine că jucătorul nu a păţit ceva!”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, la Voluntari, cu Turris-Oltul Turnu Măgurele, în etapa a XXII-a a Ligii a II-a.

Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 45+2, după ce căpitanul Ionuţ Voicu a primit cartonaşul roşu pentru un fault dur asupra lui Florian Haită.

”A fost de roşu. Îmi pare bine că jucătorul, Haită, nu a păţit nimic. Am vrut să joc mingea, piciorul de sprijin mi s-a dus sub el, dar dreptul s-a dus peste. Eu zic că a fost de roşu.  Astăzi s-au întâlnit două echipe foarte bune, foarte puternice. Era normală această încrâncenare. Îmi pare rău că nu am marcat, dar am avut şi noroc pe final, ei au avut o bară. Până la urmă, cred că este un rezultat echitabil. Singurul obiectiv pe care îl avem acum este să promovăm. Nu contează cum, că ia unu roşu, că intră altul, că intră Pancone... trebuie să promovăm. Ne dorim foarte mult în primul rând pentru aceşti suporteri. La Liga a II-a, să umpli stadioanele pe unde mergi, cred că e un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc” a spus Ionuţ Voicu, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapidul rămâne pe locul 3, cu 36 de puncte, după UTA Arad, locul I, cu 44 de puncte, şi CS Mioveni, locul 2, cu 37 de puncte.

Turris este pe locul 6, cu 33 de puncte.
 

Afla mai multe despre: ionuţ voicu 

viewscnt
Articole similare