Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eliminat în partida cu Viitorul, Răzvan Tincu a pus tunurile pe Colţescu: ”Am crezut că nu e adevărat. A stricat meciul!”

VIDEO Eliminat în partida cu Viitorul, Răzvan Tincu a pus tunurile pe Colţescu: ”Am crezut că nu e adevărat. A stricat meciul!”

Superliga

Comentarii

Răzvan Tincu a fost unul dintre cei doi jucători de la Sepsi eliminaţi în primele 36 de minute ale partidei cu Viitorul Constanţa.

La finalul partidei, el a pus tunurile pe Colţescu, centralul partidei: ”Cu ce putem rămâne? Cu o înfrângere foarte amară, cu...nici nu ştiu cum s-o numesc, o prestaţie, din punctul meu de vedere, jalnică a domnului Colţescu, care nu ştiu al câtelea meci îl strică. Cred că în primele 10 minute am avut 4 sau 5 cartonaşse galbene, fiecare contact era pentru dânsul cartonaş galben şi a reuşit să strice un meci care, din punctul meu de vedere, puteam să obţinem mai mult. Primul galben mi-l asum, am vrut să fac un fault tactic, era normal să iau cartonaş galben, în schimb al doilea pur şi simplu am vrut să sar la cap, iar în momentul în care sari la cap, este normal ca braţele, din inerţie, să mi se desprindă de corp. Nu am vrut să lovesc adversarul şi vă daţi seama că a avut şi o înălţime debordantă şi mi-a dat al doilea galben.În momentul în care am văzut că dă fault la a doua intervenţie a mea ştiam că o să-mi dea roşu şi ce mai puteam să-i spun? Din punctul meu de vedere, a stricat meciul. Chiar nu mă aşteptam. Între timp am venit la vestiare, iar după 5 minute a venit un alt coleg de-al meu. Am crezut că nu e adevărat” a mărturisit Tincu, după meci.

El a mai adăugat: ”Noi jucăm agresiv, dar jucăm la minge. Chiar nu am văzut să facem noi faulturi aşa de grosolane încât să fie de roşii sau de galbene, pur şi simplu la fiecare prim contact aproape jumătate de echipă am încasat galben” a încheiat mijlocaşul echipei covăsnene. 

Tincu şi Bouhenna au fost eliminaţi în decurs de trei minute de Sebastian Colţescu, în partida Viitorul - Sepsi. Cei doi fotbalişti ai oaspeţilor au fost trimişi la cabine la scorul de 1-1, după ce au încasat câte două cartonaşe galbene.

În decurs de 36 de minute, Sebastian Colţescu a eliminat doi fotbalişti şi a acordat 7 cartonaşe galbene în prima repriză şi încă unul, după pauză. În total, 2 eliminări şi 8 cartonaşe galbene, doar în acest meci. 

Afla mai multe despre: sebastian colţescurăzvan tincu 

viewscnt
Articole similare