Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eliminaţi din Cupa României, cei de la Mioveni acuză: "Ne simţim vânaţi" Ce l-a deranjat pe antrenorul liderului din Liga 2

VIDEO | Eliminaţi din Cupa României, cei de la Mioveni acuză: "Ne simţim vânaţi" Ce l-a deranjat pe antrenorul liderului din Liga 2

Cupa României

Comentarii

Antrenorul argeşenilor îl arată cu degetul pe centralul Adrian Comănescu pentru neacordarea unui penalty în finalul partidei, înainte ca oaspeţii să marcheze golul de 2-0.

Tehnicianul se plânge că de astfel de arbitraje a avut parte echipa sa în ultima vreme şi în meciurile din Liga 2. 
 
"Probabil suntem vânaţi, pentru că au mai fost situaţii de genul acesta, dar nu ne-am plâns niciodată, cum am văzut că toţi ies cu comentarii că sunt furaţi de brigada de arbitraj. Nu comentez, pe mine mă interesează jocul echipei. Probabil a fost o surpriză pe care nimeni nu a luat-o în calcul şi probabil deranjăm. Este o serie foarte grea la nivelul ligii a doua, prin bugetele pe care le-au adus echipele de traditie, prin jucatorii de calitate si antrenorii care au venit in liga a doua. Este o competitie mult mai atractiva si mult mai grea. Si atunci este normal, pentru ca si-au anuntat 12 echipe că vor promovarea" a declarat la finalul meciului Marius Stoica. 
 
Înfrângerea cu Hermannstadt a fost a doua a sezonului pentru CS Mioveni. Herghiligiu & Co au pierdut pentru prima oară în campionat chiar etapa trecută, când au fost învinşi de Farul. 
 
"Eu sunt bucuros de elevii mei, au fost multe momente din joc unde ne-am ridicat la nivelul Ligii I. Am avut şi şansa să marcăm, şi ei puteau să marcheze... cred că a fost un joc plăcut. Dar asta este situaţia, noi trebuie să mergem mai departe. Trebuie să facem uitat cât mai repede acest joc. Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că au depus un efort foarte mare şi şi-au dorit să meargă mai departe. Asta este, nu s-a putut!" a adăugat antrenorul primei clasate din eşalonul secund. 
 
 

21.30 Probabil a fost o surpriză pe care nimeni nu a luat-o în calcul şi probabil deranjăm. 21.37

Afla mai multe despre: cupa românieics miovenimarius stoica 

viewscnt
Articole similare