Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Elvir Koljic a venit la interviu într-un tricou imprimat chipul lui Ilie Balaci. "Joi am luat masa cu el şi ne-a spus asta"

VIDEO | Elvir Koljic a venit la interviu într-un tricou imprimat chipul lui Ilie Balaci. "Joi am luat masa cu el şi ne-a spus asta"
Comentarii

Atacantul bosniac Elvir Koljic, omul care a adus prima victorie a Universităţii Craiova în faţa FCSB-ului după 16 ani, a venit la interviu îmbrăcat într-un tricou imprimat cu chipul marelui Ilie Balaci, care s-a stins din viaţă în ziua meciului.

Koljic, care a ajuns la şase goluri în tot atâtea meciuri jucate în alb-albastru, a mărturisit că l-a întâlnit pe fostul mare internaţional în săptămâna derby-ului cu FCSB.

"Din păcate, au înscris cu mare noroc, dar echipa a avut reacţie foarte bună şi am meritat să câştigăm astăzi. Bărbuţ a dat o pasă foarte bună şi sunt foarte fericit că am înscris astăzi. Cred că ne putem bate la titlu, dar sezonul este foarte lung şi trebuie să avem atitudine la fiecare meci şi să câştigăm fiecare joc.

Ştiu că (n.r. - Ilie Balaci) a fost cea mai mare legendă a fotbalului craiovean. A fost foarte greu când a venit antrenorul şi ne-a spus asta. Victoria este pentru el.  Joi am avut masă împreună cu el. E foarte greu pentru noi, a fost mereu cu noi. Ne-a spus cum putem să-i batem", au fost cuvintele rostite de Elvir Koljic şi traduse de coechipierul său Renato Kelic, la Telekom Sport.

La rândul său, Kelic a afirmat: "A fost foarte greu. Ştiu ce înseamnă acest derby pentru Craiova şi mai ales că s-a întâmplat în minutul 8, când a fost comemorat Ilie Balaci. E foarte greu, noroc că după asta echipa s-a ridicat".

Formaţia CSU Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, la care a fost omagiat Ilie Balaci. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică pe final, Junior Morais fiind eliminat, iar Cristian Bălgrădean a apărat un penalti.

Au marcat Elvir Koljic ’50 şi Matteo Fedele ’72 pentru craioveni, respectiv Renato Kelic ‘8 (autogol) pentru FCSB.

Afla mai multe despre: balacikoljiccraiova 

viewscnt
Articole similare