Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Emil Săndoi a ajuns vedetă internaţională după intrarea incredibilă de la ultimul meci. Marca: "Imaginea ruşinii!" Ce scriu spaniolii

VIDEO | Emil Săndoi a ajuns vedetă internaţională după intrarea incredibilă de la ultimul meci. Marca: "Imaginea ruşinii!" Ce scriu spanioliigalerie foto

Liga 2

Comentarii

Momentul incredibil petrecut în timpul partidei Chindia - FC Argeş, scor 1-1, când Emil Săndoi a intrat în teren pentru a bloca un atac al gazdelor a devenit viral şi a fost preluat de mai multe publicaţii internaţionale.

Spaniolii de la Marca prezintă astăzi clipul publicat sâmbătă de Telekom Sport cu titul "Imaginea ruşinii", precizând că tehnicianul român a oferit unul din cele mai lipsite de fair-play momente din ultimii ani.


Clipul a fost preluat şi de publicaţii din Marea Britanie. Vezi mai jos momentul.

Săndoi şi-a cerut scuze pentru intervenţia sa, precizând că era convins că se afla în afara terenului când a blocat mingea.

În primul rând, vreau să vă spun că mi-am cerut scuze faţă de jucătorii şi conducătorii de la Chindia, mi-am cerut scuze şi în faţa arbitrilor. Este o fază comică. Am crezut că mă aflu la mine, în suprafaţa antrenorului, şi d-aia am luat mingea.

Mă pregăteam s-o ridic şi să o ofer unui jucător de-ai mei ca să repunem repede de la margine. Apoi mi-am dat seama că sunt în teren şi mi-am cerut imediat scuze. La final, am vorbit cu toţi cei implicaţi şi am râs pe seama acestei faze", a declarat Săndoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sandoifc argeschindiainterventia 

viewscnt
Articole similare