Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Emil Săndoi nu se poate bucura de victoria cu FC Botoşani: "Suntem privaţi de aportul lui Iacob, iar el nu a avut nicio vină"

VIDEO | Emil Săndoi nu se poate bucura de victoria cu FC Botoşani: "Suntem privaţi de aportul lui Iacob, iar el nu a avut nicio vină"

Fotbal

Comentarii

Chindia Târgovişte s-a impus, duminică, pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 2-0, prin golurile lui Vadim Raţă şi Valmir Berisha, însă l-a pierdut pentru meciul viitor pe mijlocaşul Paul Iacob.

Chindia s-a impus, surprinzător, la Botoşani, scor 2-0, însă antrenorul Emil Săndoi este cu gândul la următorul meci, cu Gaz Metan Mediaş, acasă, unde l-au pierdut pe titularul Paul Iacob, eliminat, pe nedrept în opinia sa.

"Îmi pare rău că încep cu aşa ceva. Dacă vă aduceţi aminte, eu am avut o accidentare foarte gravă în cariera mea de fotbalist şi credeţi-mă niciodată nu o să învăţ un jucător al meu să lovească pe cineva. Sunt puţin dezamăgit, e bucuria momentului pentru victoria de astăzi, dar noi automat ne gândim la următoarele meciuri şi din punctul ăsta de vedere noi suntem privaţi de aportul lui Iacob în momentul în care el nu a avut nicio vină. La faza respectivă să ştiţi că Şeroni l-a lovit pe Patache şi în niciun caz Iacob", a declarat Emil Săndoi la finalul partidei.

După şase runde, Chindia este pe locul 9, cu opt 8 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare