Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EMOŢIONANT | Ciprian Marica şi-a vizitat bunica de la ţară: ”Este o eroină, credeţi-mă!”

VIDEO EMOŢIONANT | Ciprian Marica şi-a vizitat bunica de la ţară: ”Este o eroină, credeţi-mă!”

Diverse

Comentarii

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Ciprian Marica i-a făcut o surpriză bunicei lui din partea tatălui. Fostul internaţional român a mers şi a vizitat-o şi i-a adus cadouri de Crăciun. Marica a postat un filmuleţ pe Facebook, la care a pus o descriere emoţionantă.

Ciprian Marica s-a născut în Bucureşti, însă obişnuia să meargă în vacanţe la bunica de la ţară, unde era răsfăţatul familiei. Între timp, Marica a ajuns la 32 de ani, dar revine de fiecare dată cu mult drag în locul în care şi-a petrecut o bună perioadă din copilărie:

”Revedere cu bunica din partea tatălui, după prea multa vreme, din păcate. O eroină adevărată, credeţi-ma, asa cum sunt multe în satele României! M-au năpădit amintirile, aici mi se permiteau toate nazdravaniile în vacanţe, aici puneam doua porţi din pietre, pe uliţă şi jucam fotbal de dimineaţă până seara. M-am întors în copilărie şi am vrut sa împart cu voi emoţiile acestor amintiri. Crăciun fericit, oameni buni”, a fost mesajul pus de Marica pe contul său de Facebook.

 

Afla mai multe despre: ciprian maricabunica 

viewscnt
Articole similare