Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Emoţionant! Jose Mourinho, gest superb pentru un jurnalist macedonean: "Vreau să te întreb ceva. În primul rând, tatăl meu te salută, chiar dacă e în Rai..."

VIDEO | Emoţionant! Jose Mourinho, gest superb pentru un jurnalist macedonean: "Vreau să te întreb ceva. În primul rând, tatăl meu te salută, chiar dacă e în Rai..."
Comentarii

Antrenorul echipei Tottenham, Jose Mourinho, a acceptat rugămintea unui jurnalist macedonean, de a face o fotografie cu el, imagine care va fi pusă la mormântul tatălui ziaristului.

Igor Aleksandrovici i-a făcut o cerere emoţionantă portughezului, în timpul videoconferinţei de presă premergătoare călătoriei celor de la Spurs la Tetovo, pentru meciul cu Shkendija din turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

Aleksandrovici l-a întrebat pe Mourinho dacă ar fi posibil, după partidă, să facă o fotografie cu el, în semn de omagiu pentru tatăl său decedat, care era un mare admirator al lui Special One. Jurnalistul a precizat apoi că va pune această imagine pe monumentul funerar al tatălui său.

Managerul echipei engleze a acceptat cererea şi l-a îndemnat pe Aleksandrovici să nu aştepte meciul şi să vină la hotelul jucătorilor pentru a face această fotografie.

Antrenorul portughez s-a ţinut de cuvânt şi Tottenham a publicat fotografia pe contul de Twitter al clubului.

Tottenham va evolua, joi, în deplasare, cu Shkendija, în turul al a treilea preliminar al Ligii Europa. Shkendija a ajuns să joace cu marele club englez după ce a eliminat în manşa anterioară pe FC Botoşani, scor 1-0.

viewscnt
Articole similare
Victor Piturca construieste un complex imobiliar langa Catedrala Mantuirii Neamului. Cat costa un...