Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Emoţionant! Neymar a marcat pentru PSG şi i-a dedicat golul lui Kobe Bryant: gestul făcut în faţa camerei

VIDEO | Emoţionant! Neymar a marcat pentru PSG şi i-a dedicat golul lui Kobe Bryant: gestul făcut în faţa camerei

Ligue 1

Comentarii

Fotbalistul lui PSG, Neymar, i-a dedicat lui Kobe Bryant al doilea gol marcat în partida cu Lille, din Ligue 1.

Brazilianul, un mare fan al lui Kobe Bryant, a aflat despre tragedia petrecută în California şi a făcut un gest în faţa camerelor în memoria legendei din baschet. 

Kobe Bryant a murit

Baschetbalistul Kobe Bryant (41 de ani) a murit, duminică, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, California. Alături de Kobe Bryant se mai aflau şi alte persoane, iar până în acest moment au fost confirmate cinci decese, conform Tmz.com.

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Sportivul-simbol al SUA călătorea într-un elicopter privat, dar aparatul s-a prăbuşit şi a izbucnit în flăcări. Echipele de salvare au intervenit prompt, dar toţi cei aflaţi la bord au murit. Conform Tmz.com, soţia lui Kobe Bryant, Vanessa Bryant, nu se afla la bordul elicopterului. 

În acest moment, cauza accidentului nu e cunoscută. 

Tocmai mijlocul său de transpor preferat l-a ucis pe Kobe Bryant. Sportivul american călătorea des cu elicopterul încă de pe vremea când juca pentru LA Lakers.

Şoc în familia lui Kobe Bryant! TMZ anunţă că una dintre fiicele baschetbalistului se afla în elicopterul prăbuşit: unde călătoreau

 

Kobe Bryant, unul dintre cei mari mari baschetbalişti din toate timpurile

Kobe Bryan este considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istoria NBA. A evoluat în 18 All Star game-uri în cariera sa de 20 de ani în tricol lui LA LAkers. A fost prima opţiune în draft-ul din 1996 şi a cucerit 5 titlu de campion în NBA.

În plus a fost de două ori MVP în două finale diferite. LA Lakers a retras deja tricourile cu numerele 8 şi 24, purtate de Bryant în perioada în care a evoluat pentru club. Este singurul jucător din istoria clubului care a beneficiat de această onoare.

VIDEO şi FOTO | Kobe Bryant a murit! Imagini de la locul accidentului: elicopterul, în flăcări

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta