Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Emoţionat, dar încrezător. Primele cuvinte ale lui Rădoi în calitate de selecţioner: „Experienţa mea ca selecţioner e mai mare decât cea ca antrenor”

VIDEO | Emoţionat, dar încrezător. Primele cuvinte ale lui Rădoi în calitate de selecţioner: „Experienţa mea ca selecţioner e mai mare decât cea ca antrenor”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a vorbit pentru prima dată în calitate de selecţioner al naţionalei de seniori a României. Tricolorii au astfel cel mai tânăr antrenor dintre toate primele reprezentative din Europa.

Mirel Rădoi nu este însă cel mai tânăr antrenor din istoria echipei naţionale a României. Noul selecţioner este surclasat la acest capitol de Constantin Rădulescu (27 ani), Gheorghe Popescu I (32 ani), Ion Lăpuşneanu (34 ani), Gheorghe Ola (35 ani), Gheorghe Hagi şi Mircea Lucescu (ambii, 36 ani), Iuliu Baratky, Emerich Vogl si Colea Valcov (toţi, 37 ani). 

„Am un gol în stomac şi nu e din cauză că nu am mâncat deloc toată ziua, este că m-am emoţionat. Este cel mai înalt rang al antrenorului în România.

Aprecierea pe care FRF a avut-o şi o are pentru mine va trebui să o arătăm altfel şi de ce spun să o arătăm, pentru că nu sunt singurul care va face parte din staff şi alături de jucători va trebui să câştigăm acel baraj şi să mergem la Euro. Asta nu înseamnă că nu ne vom gândi şi la viitor. Dar fără această dublă importantă nu ne putem gândi la ceea ce avem speranţe pentru viitor.

Ţin să precizez că un antrenor tânăr lasă urme de îndoială vizavi de experienţă şi la o echipă de club. Mereu va fi aşa şi la o echipă naţională. Cred că în ultima perioadă, ca să glumim puţin, experienţa mea este mult mai mare ca selecţioner decât ca antrenor. 

Sunt mândru să mă aflu în această postură şi cred că de aici încolo va trebui să ţinem steagul României sus”, a declarat Mirel Rădoi la prima sa conferinţă de presă în calitate de selecţioner.

 

 

Afla mai multe despre: radoiselectionerechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare