Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Enache a dezvăluit în ce condiţii va juca Alibec primul meci din play-off. Mesajul de solidaritate pentru jucătorii de la Craiova

VIDEO | Enache a dezvăluit în ce condiţii va juca Alibec primul meci din play-off. Mesajul de solidaritate pentru jucătorii de la Craiova

Astra Giurgiu

Comentarii

Costel Enache a stabilit obiectivul pe care îl are Astra după ce giurgiuvenii au învins-o, în ultima etapă a sezonului regulat, pe U Craiova, chiar în Bănie. În plus, Enache a mai comentat şi situaţia lui Denis Alibec şi le-a transmis un mesaj de solidaritate celor de la FC Botoşani.

"Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Nu putem să ne facem planuri pe termen lung, dar pe termen scurt sunt foarte clare. Avem o ţintă clară pe care ne-am asumat-o, încercăm să ajungem adversarele din faţa noastră. Putem să schimbă şi obiectivul. Obiectivul locul trei este unul realizabil", a spus tehnicianul de la Astra Giurgiu după meciul cu U Craiova. 

Denis Alibec are probleme medicale, dar Costel Enache speră că se va putea baza pe el la primul meci din play-off de la finalul acestei săptămâni, tot cu U Craiova şi a explicat în ce condiţii va juca: "Avem încă 5 zile până atunci, e nevoie să avem o confirmare din punct de vedere medical, e nevoie de puţin ritm de joc, să reintre în antrenamente cu echipa, eu sper să fie apt de joc".

Tot la microfonul Telekom Sport, Enache a ţinut să le transmită un mesaj foştilor lui jucători de la FC Botoşani, după ce aceştia au ratat calificarea în play-off: "Am suferit lângă ei, capul sus băieţi!".

U Craiova - Astra Giurgiu se joacă duminică, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 3. 

Afla mai multe despre: costel enacheastraplay-off 

viewscnt
Articole similare