Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Enache, mesaj pentru fotbaliştii săi: "Am greşi dacă am face asta" Ce îşi doreşte antrenorul după remiza din Gruia

VIDEO | Enache, mesaj pentru fotbaliştii săi: "Am greşi dacă am face asta" Ce îşi doreşte antrenorul după remiza din Gruia

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a ajuns la opt meciuri fără înfrângere în Liga I după ce a reuşit să obţină un egal chiar pe terenul campioanei CFR Cluj.

Giurgiuvenii au 36 de puncte cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Însă Costel Enache ştie că bătălia pentru play-off este departe de a fi încheiată. 
 
"Nu cred că avem voie să facem lucrul ăsta, matematic e de adunat puncte, am greşi dacă ne-am relaxa în acest moment. La CFR se câştigă greu puncte, înseamnă ceva acest punct avem consecvenţă, grupul nostru are forţă, este important pentru moral poate fi un punct decisiv în îndeplinirea obiectivului. " a spus antrenorul Astrei. 
 
Enache a glumit pe seama eliminării lui Bejan. 
 
"E o chestie de interpretare, dacă asta a fost decizia, acum la rece o accept. Dacă am fi pierdut public aş fi acceptat-o, dar personal nu. Mai intervine şi subiectivismul, am revăzut faza poate fi interpretată şi cu cartonaş roşu" a fost reacţia tehnicianului. 
 
Alibec a fost din nou lăudat după încă o prestaţie la înălţime.
 
"Cred că observăm cu toţii, asta este calitatea lui de bază, dă pase decisive, este un jucător care este altruist şi oferă colegilor mingi foarte bune, ajută echipa, mă bucur mult pentru el, îl văd zâmbind şi asta ne aduce tuturor bucurie" a încheiat Enache. 

la cfr se castiga greu puncte inseamna ceva acest punct avem consecventa grupul nostru are forta este imp pt moral poate fi un punct decisiv in indeplinirea obiectivului . 

Afla mai multe despre: astraplay-offalibecbejancfr cluj 

viewscnt
Articole similare