Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Enache ştie ce îi lipseşte echipei sale: "Acolo trebuie să mai lucrăm"

VIDEO | Enache ştie ce îi lipseşte echipei sale: "Acolo trebuie să mai lucrăm"

Astra Giurgiu

Comentarii

Costel Enache a preluat-o pe Astra pe loc de play-off, dar după înfrângerea de la Sfântu Gheorghe fosta campioană are de recuperat acum în clasament. Noul antrenor aşteaptă ca fotbaliştii săi să depăşească blocajul psihic.

Costel Enache a pierdut la debutul ca antrenor la Astra. Iar eşecul este cu atât mai dureros cu cât giurgiuvenii au pierdut locul de play-off în urma înfrângerii.  
 
"M-aş fi bucurat pentru un rezultat pozitiv, nu am mai avut organizare în partea a doua. Ştiam despre calitatea lui Tandia, nu am reuşit să îl blocăm şi ne-am îngreunat situaţia. E o lipsă de încredere iar moralul este puţin mai jos decât am crezut. Au fost câteva rezultate care nu au cum să nu te afecteze. Am foarte mare încredere în potenţialul acestui grup, etapele se succed, sperăm să putem corecta pe parcurs" a declarat Enache imediat după finalul meciului. 
 
Enache îşi va întâlni etapa viitoare fosta echipă, FC Botoşani.
 
"Nu pot să spun că nu sunt pregătiţi fizic, e un grup de calitate, dar e nevoie de mulţi factori, în principal de încrederea lor. Echipa poate face performanţă, poate atinge uşor obiectivul propus: play-offul. Aş fi dorit să plec fericit, după prima repriză am observat că putem construi lucruri bune, sunt convins că putem corecta lucrurile. Denis Alibec este un pic frustrat, are nevoie de realizări, se implică şi munceste mult la antrenamente. Este un fotbalist care este de luat în seamă de adversari, poate crea oricând dezechilibre" a spus antrenorul giurgiuvenilor.
 
  

Afla mai multe despre: enacheastrafc botoşani 

viewscnt
Articole similare