Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Englezii l-au găsit pe adevăratul erou al miracolului de pe Anfield. Cine e şi câţi ani are puştiul pe care fanii l-au bombardat cu mesaje

VIDEO | Englezii l-au găsit pe adevăratul erou al miracolului de pe Anfield. Cine e şi câţi ani are puştiul pe care fanii l-au bombardat cu mesajegalerie foto

Liverpool

Comentarii

În timp ce jucătorii şi staff-ul lui Liverpool sărbătoreau calificarea miraculoasă în finala Ligii Campionilor alături de fani, câţiva suporteri au realizat că unul dintre eroii serii lipseşte de la "petrecere".

 

Golul care a dus-o pe Liverpool în marea finală a venit în minutul 79. "Cormoranii" au marcat la capătul unei faze incredibile prin care i-au surprins pe catalani. Imediat după meci, englezii şi-au dat seama că, dacă unul dintre copiii de mingi nu era atât de vigilent, Origi n-ar mai fi marcat golul al patrulea.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Astfel, fanii lui Liverpool au început să-l caute, pe reţelele de socializare, pe eroul din afara terenului. Oakley Cannonier este numele puştiului de 14 ani, originar din Leeds, iar suporterii "cormoranilor" s-au întrecut în mesaje de laudă la adresa copilului de mingi.

"Merită un abonament gratis la Liverpool", "Merită un bilet la finala Ligii Campionilor" sau "Copilul e o legendă, îl iubesc", au fost câteva dintre mesajele postate de englezi pe reţelele de socializare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liverpoolchampions league 

viewscnt
Articole similare