Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Epic fail! Dennis Man şi-a bătut joc de o fază în minutul 90+3. Ce a încercat şi ce a ieşit în Spezia - Parma 2-2

VIDEO | Epic fail! Dennis Man şi-a bătut joc de o fază în minutul 90+3. Ce a încercat şi ce a ieşit în Spezia - Parma 2-2

Serie A

Comentarii

Parma a înregistrat o nouă remiză în Serie A, scor 2-2, cu Spezia, după remiza identică din penultima etapă cu Udinese. Valentin Mihăilă a fost titular şi a fost schimbat cu Dennis Man în minutul 78.

VIDEO | Spezia - Parma 2-2, în Serie A. Mihăilă, titular. Dennis Man, introdus în repriza secundă

Parma nu reuşeşte să se despartă de zona retrogradării. Echipa românilor e pe locul 18, cu 15 puncte, iar în ultimele cinci etape are două remize şi trei înfrângeri, astfel că şansele de a se salva scad de la etapă la etapă. Torino e ultima echipă care se află deasupra liniei retrogradării, pe locul 17, cu 20 de puncte. 

În meciul cu Spezia, Dennis Man a fost rezervă şi i-a luat locul lui Valentin Mihăilă, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în remiza 2-2. 

Fostul fotbalist de la FCSB a fost introdus după ce gazdele au reuşit să egaleze situaţia pe tabelă. Dennis Man nu a avut multe faze în atacul Parmei, dar putea aduce victoria în minutul 90+3. 

La una dintre ultimele faze ale meciului, atacantul lateral a primit mingea la marginea careului şi mai avea doar un singur fundaş în faţa sa. Dennis Man a încercat un dribling pretenţios, s-a împiedicat, iar Parma a ratat ocazia de a bifa victoria. 

5 meciuri are Dennis Man în Serie A şi nu a reuşit să înscrie, fiind rezervă de fiecare dată. 

 

Afla mai multe despre: dennis manparmavalentin mihailaspezia parma 

viewscnt
Articole similare