Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Episod mai puţin ştiut din interiorul Generaţiei de Aur. De ce i-a dat Iordănescu afară din antrenament pe Hagi şi Petrescu

VIDEO | Episod mai puţin ştiut din interiorul Generaţiei de Aur. De ce i-a dat Iordănescu afară din antrenament pe Hagi şi Petrescu

Echipa națională

Comentarii

Înainte de meciul decisiv de la Cardiff, Anghel Iordănescu a decis să-i ducă pe fotbaliştii naţionalei într-un cantonament în Belgia, pentru a se conecta mai bine la tensiunea partidei cu Ţara Galilor.

Concentrarea era maximă în rândul ”tricolorilor”, iar cu două zile înainte de meci a existat un moment dificil la un antrenament. Hagi şi Petrescu au fost scoşi din şedinţa de pregătire.

Jucam miuţele de la sfârşitul antrenamentelor. Era un sfert de oră în care jucam miuţe. Tot timpul era război”, spune Prunea, completat de Ionuţ Lupescu. ”Erau unele antrenamente, şi nu exagerez cu nimic, în care erai mai solicitat decât la meciurile din campionat. Gică era o fire mai rebelă, Dan la fel. S-au ciocnit şi de aici au ieşit scântei”.

A fost un moment tensionat la antrenament între mine şi Petrescu. În miuţa pe care o jucam la antrenament, fiecare voia să câştige. Au început discuţiile, iar atunci nea Puiu, văzând că ne-am încălzit, ne-a scos din antrenament ca să ne răcim. Ne-a luat după separat să vorbim, ne-a explicat. Ştia să vorbească cu noi. Ştia să discute cu jucătorul din toate punctele de vedere foarte bine”, şi-a adus aminte şi Hagi de acest episod.

Afla mai multe despre: hagipetrescuromaniacardiff 

viewscnt
Articole similare