Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Era greu să câştigăm chiar şi un punct”. Cristiano Bergodi, un antrenor fericit

VIDEO | ”Era greu să câştigăm chiar şi un punct”. Cristiano Bergodi, un antrenor fericit

FC Voluntari

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

Pentru FCSB au marcat Tănase '14 (penalty) şi Hora '48, în timp ce pentru FC Voluntari au înscris Armaş '28 şi Căpăţână '45+1.

Cristiano Bergodi a fost un antrenor mulţumit după remiza obţinută în faţa vicecampioanei FCSB. Italianul crede că jocul contra formaţiei lui Teja a fost unul frumos şi şi-a lăudat echipa pentru dăruirea şi determinarea arătată: ”A doua repriză mi se părea că putem câştiga acest meci. Cu modestie spun acest lucru pentru că din 2-3 contraatacuri frumoase. Mi s-a părut un meci frumos, frumos. E normal, Steaua nu avea primul 11 complet, avea mulţi accidentaţi şi suspendaţi, dar era oricum greu pentru Voluntari să câştige un punct. Şi vedeţi că am câştigat. În general se poate spune că am jucat 90 de minute bine, am dat gol, s-a văzut dăruire, ambiţie, determinare şi mă bucură acest lucru” a declarat Cristiano Bergodi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc voluntarifcsb 

viewscnt
Articole similare