Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eric "a dispărut" din nou! A jucat în penultima etapă din Liga 1, dar Gică Hagi a fost nevoit să ia decizia: "S-a întâmplat a doua zi după meci"

VIDEO Eric "a dispărut" din nou! A jucat în penultima etapă din Liga 1, dar Gică Hagi a fost nevoit să ia decizia: "S-a întâmplat a doua zi după meci"

Superliga

Comentarii

Problemele lui Eric continuă. Mijlocaşul brazilian al Viitorului nu şi-a revenit complet după accidentarea suferită, iar Gică Hagi a fost nevoit, din nou, să-l lase în afara lotului.

De altfel, Gică Hagi s-a arătat iritat de situaţia în care a ajuns Eric, înainte de meciul FC Voluntari - FC Viitorul.  Acum, însă, a venit şi confirmarea problemelor lui Eric. Fotbalistul a fost lăsat în afara lotului Viitorului pentru meciul din Ilfov, iar situaţia sa este incertă. 

"Eric, v-am spus despre el. A doua zi după meci nu s-a putut antrena. Ieri şi alaltăieri s-a antrenat cu noi, dar nu e pregătit pentru meci",  a declarat antrenorul Viitorului, înainte de FC Voluntari - FC Viitorul. Fotbalistul a jucat în înfrângerea Viitorului cu Astra, scor 0-1, din etapa cu numărul 19, pe finalul meciului.

În urmă cu o lună, Eric a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că are ligamentul colateral intern rupt parţial şi este nevoit să facă injecţii şi fizioterapie pentru a nu se opera.

"De asta nu joc, 3 luni tot cu injecţie, fizioterapie, nerăbdare, nervi, încercând să revin!! Ligament colateral intern rupt parţial, fără să fiu nevoit să mă operez! Acum ştiţi de ce nu am mai jucat. În curând voi reveni şi o să fiu cel mai bun iar ...punct", a scris Eric.

Afla mai multe despre: ericviitorulaccidentare ericgica hagi 

viewscnt
Articole similare