Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric Bicfalvi, gol de pe altă planetă! "Foarfeca" românului poate candida la golul sezonului în Rusia. La ce cotă impresionantă a ajuns

VIDEO | Eric Bicfalvi, gol de pe altă planetă! "Foarfeca" românului poate candida la golul sezonului în Rusia. La ce cotă impresionantă a ajuns

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român, Eric Bicfalvi (32 de ani), a reuşit un gol superb, în partida dintre Ural şi Arsenal Tula, scor 1-3, din etapa cu numărul 29 din prima ligă a Rusiei.

VIDEO Eric Bicfalvi, gol superb în Ural - Arsenal Tula 

Eric Bicfalvi a fost titular în integralist pentru Ural, într-o partidă pierdută cu 3-1 în faţa lui Arsenal Tula. Românul folosit în spatele vârfulul a reuşit să înscris superb, în minutul 38, din centrarea lui Kulakov. 

Mijlocaşul român a primit mingea în careu şi a apelat la o "foarfecă" pentru a înscrie, într-o fază la care portarul advers nu a avut reacţie. Reuşit lui Eric Bicfalvi a egalat situaţia pe tabelă, după ce Arsenal Tula deschisese scorul prin Khlusevich. 

Totuşi, în repriza secundă Ural nu a reuşit să evite înfrângerea. Oaspeţii au marcat prin Panteleev şi Tkachev, care au stabilit scorul de 3-1 pentru Arsenal Tula. 

În 25 de partide, Eric Bicfalvi a marcat opt goluri şi a oferit trei pase decisive. 

Echipa sa, Ural, este pe locul nouă, cu 35 de puncte, după 29 de etape, şi nu mai are şanse să prindă locurile europene. 

  • 2.8 milioane de euro e cota lui Eric Bicfalvi, conform Transfermmarkt.de

Afla mai multe despre: eric bicfalvigol eric bicfalvi 

viewscnt
Articole similare