Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eric Cantona rămâne rege chiar şi pentru rivali! Liam Gallagher joacă rolul majordormului său în cel mai nou clip

VIDEO Eric Cantona rămâne rege chiar şi pentru rivali! Liam Gallagher joacă rolul majordormului său în cel mai nou clip

Diverse

Comentarii

Muzicianul britanic Liam Gallagher a lansat vineri videoclipul single-ului „Once”, în care interpretează rolul majordomului „regelui” Eric Cantona.

Gallagher este fan al echipei Manchester City, iar Cantona, fost jucător al Manchester United.

Lansarea videoclipului coincide cu împlinirea a 25 de ani de când Cantona a lovit cu piciorul un suporter al echipei Crystal Palace. În urma incidentului din 25 ianuarie 1995, el a fost suspendat de Federaţia Engleză timp de 9 luni.

Gallagher, fost solist al grupului Oasis, originar din Manchester, a scris vineri pe Twitter că este că este „absolut încântat” să lucreze cu „ultimul fotbalist rock 'n' roll”.

„Cântece ca acesta nu apar foarte des şi nici fotbalişti ca el”, a scris Gallagher.

Piesa este inclusă pe al doilea album solo al lui Gallagher, „Why Me? Why Not”. Videoclipul este regizat de Charlie Leightening.

Cantona, care a câştigat patru titluri în Premier League cu United, a publicat în urmă cu mai mult de o lună o înregistrare video în care apare fredonând piesa stând pe o canapea. „Când două legende din Manchester se întâlnesc”, a scris francezul, care a mai precizat că „Once” este „cântecul anului” pentru el.

După ce s-a retras din fotbal, în 1997, Eric Cantona a ales o carieră artistică - a coprodus şi jucat, între altele, în filmul lui Ken Loach „Looking for Eric”, care a avut premiera la Festivalul de la Cannes din 2009

Afla mai multe despre: eric cantonaliam gallagher 

viewscnt
Articole similare