Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric de Oliveira s-a apucat de burgeri! Şi-a deschis propriul restaurant. "E mai greu să fii patron, decât să joci fotbal"

VIDEO | Eric de Oliveira s-a apucat de burgeri! Şi-a deschis propriul restaurant. "E mai greu să fii patron, decât să joci fotbal"

Fotbal

Comentarii

Cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc se descurcă la fel de bine şi în busines. Are un restaurant de succes în Mediaş. Când Eric nu e acasă soţia Cosmina se ocupă de afacerea familiei.

Dacă ai drum prin Mediaş trebuie neapărat să te opreşti la restaurantul cu specific brazilian al lui Eric. E unul dintre cele mai apreciate localuri din oraş. Fiul lui Eric e chef!

"Cred că e mai uşor să joci fotbal decât să fii patron la ceva, e mult de muncă, probleme pe care trebuie să le rezolvi. Nu că nu s-ar rezolva şi de departe, dar parcă când eşti acasă presiunea e mai mare", a recunoscut Eric, marcator a 66 de goluri în Liga 1.

Eric şi Cosmina au un ajutor de nădejde în familie. Pe Deric fiul lor cel mare.

"Azi o sa facem un burger. Pe burger punem salata  cascavalsi  ...caramelizat dulce. Am incercat sa fac un burger pentru mama mea sper că v-a plăcut şi veniţi la Oliveira's Cafe!", a spus Deric.

Resturantul lui Eric are intre cele mai mare note din Medias pe TripAdvisor. Specialităţile braziliene sunt de bază. În meniu găseşti burgerul Copacabana, Samba sau Carnaval.

"Lumea vrea să te vadă şi trebuie să răspunzi la toate la înălţimea care trebuie. Şi la angajaţi, la clienţi şi din postura mea de patron", a mai declarat Eric.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare