Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric, declaraţie amuzantă pe seama suspendării lui Teja: "Când e afară, batem". Reacţiile celor de la Voluntari după victoria cu Târgovişte

VIDEO | Eric, declaraţie amuzantă pe seama suspendării lui Teja: "Când e afară, batem". Reacţiile celor de la Voluntari după victoria cu Târgovişte

FC Voluntari

Comentarii

Eric de Oliveira a avut o declaraţie amuzantă la finalul partidei cu Chindia Târgovişte, câştigată de FC Voluntari cu 2-1, în minutele de prelungire.

De când a venit la FC Voluntari, Mihai Teja a stat mai mult în tribună decât pe banca tehnică, dar echipei sale îi merge bine, lucru remarcat şi de Eric: "Trebuie să ne gândim dacă e mai bine cu Mihai sau fără el. Când e afară, batem. Glumesc! Mister, sperăm să fie la următorul meci. El trebuie să îşi facă treaba în timpul săptămânii şi cu siguranţă vom reuşi, char dacă el nu e".

Totodată, brazilianul a dezvăluit că portarul Rîmniceanu le-a spus că vor câştiga în minutul 90+2: "Trebuia să credem până în ultimul minut. Noi am avut corner, ei au scos mingea, tot am aruncat-o în careu... a spus Rămniceanu că o să dăm gol... să mai zică de acum încolo".

"Sunt fericit că am câştigat acest meci. Mai avem încă un meci cu cei de la Hermannstadt, încercăm să obţinem trei puncte, pentru că ne-am propus de acum încolo să câştigăm toate meciurile pe care le mai avem. Este o misiune grea, dar se vede că echipa s-a schjimbat foarte mult şi cu siguranţă ne vom îndeplini obiectivul", a mai spus Eric.

Afla mai multe despre: eric de oliveiravoluntari 

viewscnt
Articole similare