Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric, emoţionat de performanţa reuşită: "Un vis atât de mare pentru o persoană atât de mică!" Brazilianul a devenit cel mai bun marcator străin din Liga 1

VIDEO | Eric, emoţionat de performanţa reuşită: "Un vis atât de mare pentru o persoană atât de mică!" Brazilianul a devenit cel mai bun marcator străin din Liga 1

FC Voluntari

Comentarii

Eric (34 de ani) a devenit, sâmbătă, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. La finalul partidei FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-0, brazilianul a fost extrem de emoţionat pentru reuşita sa. Fotbalistul a marcat de 65 de ori în campionatul din România, unde a evoluat pentru Gaz Metan, Pandurii, Viitorul şi, acum, la FC Voluntari.

Brazilianul a dat gol din penalty, în minutul 44, şi a ajuns la cota 65 de goluri marcate în Liga 1. E cel mai bun marcator, urmat de Wesley şi Bojan Gulobovic. La flash-interviul de după partidă, Eric a fost vizibil foarte emoţionatşi a spus că îşi aminteşte perfect primul moment când a ajuns în România.

"Nu am avut cel mai strălucit meci, mă bucur să devin un patrimoniu românesc. Un vis atât de mare pentru o persoană atât de mică. Îmi aduc aminte ca şi cum ar fi fost ieri prima zi când am ajuns în România. Primul gol a fost în Divizia B, împotriva celor de la Timişoara. În Liga 1 am marcat două goluri într-un singur meci cu cei de la Buzău. Nu e mare sărbătoare. Principalul obiectiv încă nu a fost atins, bucuria durează o zi", a spus Eric, la Telekom Sport.

Voluntariul speră să scape de retrogradare

FC Voluntari a ajuns la a treia victorie la rând în Liga 1 şi a acumulat 21 de puncte, dar tot pe ultima poziţie în clasament este, la intrarea în play-out. Eric spune că toţi cei de la Voluntari cred în miracolul salvării de la retrogradare.

"Avem mai multe secrete. E bine unde am ajuns, încă nu am ajuns la obiectivul pe care îl avem dar am putut să scoatem maximum de puncte. Avem mai multe şanse de salvare acum. Aici nimeni nu e vedetă, suntem toţi împreună", a mai spus fotbalistul brazilian.

Eric, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1

În urma reuşitei din meciul cu Hermannstadt, Eric l-a depăşit pe Wesley şi a devenit jucătorul străin cu cele mai multe goluri marcate în Liga 1.

TOP 3 marcatori străini în istoria Ligii 1:
1. Eric de Oliveira (Gaz Metan, Pandurii, Viitorul, FC Voluntari) - 65 goluri
2. Wesley da Silva (FC Vaslui, Politehnica Iaşi) - 64 goluri
3. Bojan Golubovic (Ceahlăul, Poli Iaşi, FCSB, Gaz Metan, FC Botoşani) - 55 goluri

Afla mai multe despre: eric de oliveirafc voluntarireactiemarcator liga 1 

viewscnt
Articole similare