Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric, entuziasmat de victoria României la Europeanul de tineret: "Dacă eram liberi, eram cu toţii plecaţi acolo"

VIDEO | Eric, entuziasmat de victoria României la Europeanul de tineret: "Dacă eram liberi, eram cu toţii plecaţi acolo"

Echipa națională

Comentarii

Eric de Oliveira este născut în Brazilia, dar joacă de foarte mulţi ani în România şi practic ţara noastră a devenit a doua casă pentru brazilian. Jucătorul de la Viitorul a privit cu sufletul la gură victoria României cu Croaţia, 4-1, şi le vede un viitor stelar "tricolorilor" mici.

Eric este de părere că o performanţă bună la acest turneu final îi poate aduce plecarea lui Ianis Hagi de la Viitorul: "Suntem fericiţi pentru ei dacă se rezolvă şi transferul lui Ianis, pentru că merită să ajungă la echipele de top din Europa".

Brazilianul în vârstă de 33 de ani şi-ar fi dorit să fie în Italia, alături de colegii săi, dar nu s-a putut: "Noi suntem în cantonament din păcate, pentru că dacă eram liberi, sunt sigur că eram cu toţii plecaţi acolo". În schimb, la meci a fost Gică Hagi, care miercuri s-a întors în România, iar vineri pleacă din nou în Italia. 

"Sperăm cu toţii ca România să ajungă în fazele finale. Eu sunt fericit că îi cunosc pe mulţi din echipă şi că am lucrat cu ei. Pentru România este o performanţă extraordinară ceea ce s-a întâmplat ieri şi sunt sigur că băieţii mai au multe de oferit pentru toată România. Suporterii care au mers acolo au încurajat şi a fost foarte frumos. Dacă băieţii vor face o performanţă în această competiţie, va creşte nivelul suporterilor în România şi aşa vom câştiga şi noi", a spus Eric despre prima reuşită a României la Euro 2019. 

Afla mai multe despre: eric de oliveiraromania u21echipa nationala 

viewscnt
Articole similare