Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric s-a accidentat din nou şi l-a scos din minţi pe Hagi: "Ce pot să mai fac? Joc cu fotbalişti născuţi în 2002"

VIDEO | Eric s-a accidentat din nou şi l-a scos din minţi pe Hagi: "Ce pot să mai fac? Joc cu fotbalişti născuţi în 2002"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi este nemulţumit de faptul că jucătorii săi se accidentează foarte uşor, deşi echipa nu a disputat multe meciuri în această toamnă.

Pentru partida de luni, cu Voluntari, vor lipsi din cauza problemelor medicale Achim şi Eric, ultimul absentând trei luni din acest motiv. Hagi a precizat că, din cauza accidentărilor, în ultimele partide, Viitorul l-a avut în teren pe Louis Munteanu, jucător în vârstă de 17 ani.

"Nu îmi place că unii jucători se accidentează aşa de uşor. Cred că am jucat puţin în această toamnă, am ieşit din Cupă, le-am şi zis astăzi că nu văd motive de ce unii au căzut aşa accidentaţi. Adică, Eric să lipsească două luni şi ceva sau trei luni.

Şi acum din nou are o problemă la spate, după ce a avut o problemă. Asta e, ce să fac? Trebuie să mă adaptez la ce am, ce îmi rămâne şi să joc cu Louis Munteanu de 2002. Asta nu vedeţi? Că Viitorul joacă de două, trei etape cu un băiat de 2002 în teren" , a declarat Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare