Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric s-a dezlănţuit la declaraţii: "N-am de ce să mă las, sunt peste mulţi din Liga I". Mesaj războinic al brazilianului: "Vreau să le dau peste nas"

VIDEO | Eric s-a dezlănţuit la declaraţii: "N-am de ce să mă las, sunt peste mulţi din Liga I". Mesaj războinic al brazilianului: "Vreau să le dau peste nas"

FC Voluntari

Comentarii

Le dau peste nas tuturor! Asta este promisiunea lui Eric de Oliveira pentru 2020. Transferat în această iarnă de FC Voluntari, brazilianul vrea să fie omul care salvează echipa ilfoveană de la retrogradare

"M-au căutat multe echipe. Am fost căutat foarte mult, dar Dinamo nu m-a căutat. Am de dat peste nas la multă lume. Eşti criticat când eşti cel mai bun, noi nu criticăm persoanele slabe. Mereu când am căzut m-am ridicat mai puternic şi am mers înainte şi nu am niciun dubiu că aici va fi diferit.

Am multe de demonstrat. Dacă Dumnezeu a vrut să îmi pună în cale o mare provocare pentru că situaţia echipei noastre e foarte delicată, dar fotbalul e pe teren, sunt sigur că o să fac o treabă bună aici. Vrea să o salvez pe Voluntari. La cum am ajuns la Voluntari, la situaţia în care se află echipa este foarte greu, dar nu imposibil.

Mai dau peste nas, iar în sezonul următor voi fi făcut din nou gras. Sunt slab, apoi sunt bătrân şi tot aşa până o să mă las. O să mă las când vreau eu, când cred eu că e mai bine, când nu mai pot. Mă consider că pot fi peste jumătate din Liga 1, nu am de ce să mă las" , a declarat Eric.

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare