Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Erik Lincar a răbufnit la finalul meciului cu Rapid şi s-a luat la ceartă. Cuvinte dure al antrenorului

VIDEO | Erik Lincar a răbufnit la finalul meciului cu Rapid şi s-a luat la ceartă. Cuvinte dure al antrenorului

Liga 2

Comentarii

Erik Lincar (41 de ani) a fost nervos la finalul meciului Rapid - Turris 1-1. Antrenorul formaţiei din Turnu Măgurele s-a certat cu cineva din delegaţia giuleşteană înainte de flash-inteviu.

Turris a egalat Rapidul în prelungiri, în minutul 90+3, iar spiritele s-au încins pe final. Erik Lincar s-a răfuit cu cineva, probabil din stafful Rapidului, la sfârşitul meciului în care echipa sa a obţinut in-extremis un punct.

"Cu Sefer aveam o treabă, că şi el vorbea cu mine! Sefer vezi că sărea şi e jucător, să stea în banca lui cuminte! Că nu a ajuns fotbalist de echipă naţională, de Manchester United, a mai fost şi cu suporterii, stai liniştit. Ştii ce o să fie nasol la noul stadion? Că nu o să poată să scuipe, că pune pancardă că e Covid. E competiţie şi la fel cum domnul Rusandru după minutul 80 s-a întors şi a început să o lălăiască, şi Ruxandra dacă vrei, că nu e problemă, cum vrei tu. Doar voi aveţi dreptate", a spus Erik Lincar.

Rapid - Turris 1-1

FC Rapid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Turris-Oltul Turnu Măgurele, într-un meci din etapa a patra a Ligii 2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 50, prin Hlistei.

De la Turris a fost eliminat în minutul 69 Pîrvulescu, iar în minutul 90+3 oaspeţii au egalat prin Damascan.

Ce a spus Linca despre meci, la flash-interviu

"Nu s-a întors nimic pentru că din punctul meu de vedere nu au avut nicio situaţie de a marca în prima repriză, ştiam că e o echipă care cere penalty, care plonjează, face spectacol, au avut şi 4 penalty-uri în 3 etape. Am încercat să ne ferim de acest lucru şi păcat că la singura lor acţiune din a doua repriză mai periculoasă au şi reuşit să marcheze.

Cred prea mult în aceşti băieţi care au o forţă fizică peste nivelul Ligii a 2-a, rămânem aceeaşi echipă combativă care şi dacă va juca în 10, în 9 va fi acolo, va pune presiune şi va încerca să  câştige. La final strigai naşii sau nu am înţeles bine? Da, era filmul ăla, Naşul, renumit. Prietenul meu Filoti îmi făcea cu mâna, cred că era trist că nu a reuşit să câştige echipa lui de suflet.

Mă bucur că am reuşit să egalăm până la urmă pentru că le dădeam lor posibilitatea să se depărteze foarte mult faţă de restul echipelor.

E al cincilea meci dintre Turris şi Rapid, nu aţi pierdut niciodată... Nu ştiu dacă e importantă statistica asta. La un moment dat se va întâmpla să reuşească şi ei să câştige. Când? Nu ştiu. Vom vedea. Toată lumea crede că eu am ceva cu Rapid. Eu iubesc Rapid, chiar am fost la un moment dat aproape să semnez cu Rapid, în era domnului Copos şi chiar apreciez această echipă. Le doresc dacă sunt buni să promoveze la Liga 1, Liga 1 are nevoie de Rapid dar să o facă pe teren, prin joc, aşa cum a făcut-o şi în primele etape. Iubesc Rapidul şi ce să fac? Să le zic la ai mei să se lase jos că vine Rapidul şi trebuie să câştige? Niciodată."
, a declarat Lincar.

Afla mai multe despre: erik lincarturrisceartavideo 

viewscnt
Articole similare