Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eroare majoră în favoarea Realului! Presa de casă a dat verdictul: ”Nici vorbă de penalty! La ce foloseşte VAR-ul?”

VIDEO | Eroare majoră în favoarea Realului! Presa de casă a dat verdictul: ”Nici vorbă de penalty! La ce foloseşte VAR-ul?”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a desprins pe Wanda Metropolitano printr-un penalty transformat de Sergio Ramos.

Faza premergătoare a fost însă una dubioasă. Vinicius a pătruns înspre careul gazdelor şi a fost faultat de Gimenez, dar infracţiunea s-a produs din câte se pare în afara careului de 16 metri.

În ciuda intervenţiei tehnologiei VAR, centralul partidei a dictat până la urmă lovitură de pedeaspă în favoarea echipei Real Madrid.

Expertul cotidianului MARCA, Andujar Oliver consideră însă că decizia a fost una complet greşită. Afirmaţia lui Andujat capătă cu atât mai multă greutate cu cât MARCA este considerat cotidianul de casă al Realului: ”Acţiunea este destul de clară. Înţeleg că poate da naştere unei polemici, dar după părerea mea, faultul comis de Gimenez se produce în afara careului. Nici vorbă de penalty” a explicat expertul ziarului, pentru Radio MARCA.

De altfel, în sondajul iniţiat după meci pe site-ul cotidianului MARCA, 54% dintre cei care au votat consideră că centralul nu trebuia să dicteze lovitură de la 11 metri. Până la data redactării acestui articol, votaseră peste 55 de mii de utilizatori. 

Afla mai multe despre: atletico madrid-real madridvinicius junior 

viewscnt
Articole similare