Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eroina din Danemarca într-o ipostază aşa cum nu ai mai văzut-o. Denisa Dedu le-a pregătit colegelor sale un frappe :)

VIDEO Eroina din Danemarca într-o ipostază aşa cum nu ai mai văzut-o. Denisa Dedu le-a pregătit colegelor sale un frappe :)

Handbal

Comentarii

Denisa Dedu şi-a luat o binemeritată pauză după meciul perfect pe care l-a reuşit în Danemarca, împotriva celor de la Esbjerg.

Nu a avut mult timp la dispoziţie pentru a se relaxa, aşa că a mers într-un bar, unde a învăţat cum se pregătesc băuturile. Portarul CSM-ului şi-a luat şi câteva colege, care au fost servite cu o băutură specială.

”Chiar m-am distrat, sunt băutoare de cafea, îmi place şi mă bucur că acum am avut ocazia să şi prepar. (Ce ingredient secret are Frappe-ul tău?) Am adăugat la sfârşit un pic de scorţişoară, ceea ce îmi place mie, deci l-am personalizat un pic. (Colegele tale ce au zis, le-a plăcut şi lor?) Sigur că da, normal, e făcut de mine şi atunci clar. Da, le-a plăcut”

Chiar şi în timpul liber, gândurile handbalistelor se îndreaptă tot către sportul pe care îl iubesc. Vineri, în Sala Polivalentă vor disputa primul meci pe teren propriu în acest sezon al Ligii Campionilor. Ambros Martin vine la Bucureşti cu Rostov-Don.

 

Afla mai multe despre: denisa dedu 

viewscnt
Articole similare