Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eroinele s-au întors în ţară. Declaraţiile cuplului "Begulescu" după "cel mai bun meci din istoria tenisului românesc"

VIDEO | Eroinele s-au întors în ţară. Declaraţiile cuplului "Begulescu" după "cel mai bun meci din istoria tenisului românesc"

Tenis

Comentarii

Jucătoarele din echipa de Fed Cup a României s-au întors în ţară şi au oferit declaraţii la aeroport atât despre înfruntarea cu Cehia, dar şi despre ce urmează în semifinale, împotriva Franţei.

Cuplul Monica Niculescu - Irina Begu, poreclit Begulescu de fanii români care au asaltat pagina de Twitter a Fed Cup, au vorbit, încă o dată, despre performanţa realizată duminică, după ce le-au învins pe Katerina Siniakova şi Barbara Krejcikova, 6-7 (2), 6-4, 6-4, în cel care a fost numit cel mai bun meci din istoria tenisului românesc: "Încă nu realizez (n.r. - ce s-a întâmplat), dar probabil că în următoarele zile voi fi mai conştientă de acest rezultat", a spus Irina Begu, care a continuat: "Este extraordinar. Noi am început acest drum în urmă cu cinci ani de zile, dacă îmi aduc bine aminte, la Budapesta. A fost un drum lung, dar a meritat. Acum suntem în semifinale, sperăm să facem un rezultat şi mai bun, să ajungem în finală şi să aducem acest trofeu acasă".

Colega ei, Monica Niculescu a vorbit despre Mihaela Buzărnescu, care a fost singura din echipa României care nu a reuşit să câştige: "Mihaela a plecat la Doha, se simte foarte bine. A încercat... nu e uşor să joci meciuri în Fed Cup. Mi s-a părut că a făcut o treabă ok. Asta e! A rămas dublul, am luat-o de la zero şi echipa a reuşit să câştige această dispută".

Ana Bogdan, care a nu a jucat cu Cehia, speră să intre cu Franţa şi aducă un punct pentru echipa României: "Eu îmi doresc din toată inima să joc şi chiar să aduc un punct pentru România. Până acum am jucat doar un meci de dublu, la Cluj. Acela a fost poate cel mai emoţionant meci pe care l-am jucat vreodată, aveam emoţiile... nu pot să vă spun cât de mari".

Tot ea a mai vorbit şi despre atmosfera deosebită din tribunele arenei din Ostrava şi l-a lăudat pe primarul din Cluj, Emil Boc: "Însă atmosfera a fost incendiară, mulţumim tare mult susţinătorilor noştri care au fost acolo trup şi suflet. Şi în special domnului Boc, care aţi văzut că era în primul rând şi era cel care dădea tonul".

Afla mai multe despre: monica niculescuirina beguana bogdan 

viewscnt
Articole similare