Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eroul lui Dinamo din meciul cu Poli Iaşi încă speră la play-off: "Mai avem patru finale pentru a ne îndeplini visul"

VIDEO | Eroul lui Dinamo din meciul cu Poli Iaşi încă speră la play-off: "Mai avem patru finale pentru a ne îndeplini visul"
Comentarii

Italianul Mattia Montini a fost eroul "câinilor" în primul meci oficial din 2019. În partida cu Poli Iaşi a reuşit o performanţă similară cu cea din meciul cu Craiova, dar de data aceasta a reuşit să marcheze "doar" două goluri. Atacantul încă speră la play-off.

"Echipa a început foarte bine anul, sunt fericit pentru acest rezultat, pentru că meciul era foarte important pentru noi. Primul meci al anului, trebuia să începem foarte bine", şi-a început discursul la microfonul Telekom Sport italianul, care a continuat. 

"Mă simt foarte bine şi chiar dacă nu ne cunoaştem încă foarte bine între noi, pas cu pas ne vom îmbunătăţi. A fost prima finală, mai avem încă patru pentru a ne îndeplini visul. Cel mai important este că aratăm ca o familie pe teren", a mai spus italianul. 
 
Atacantul în vârstă de 26 de ani, născut la Frosinone, a vorbit şi despre mentalitata întâlnită la Dinamo în 2018, dar şi despre cât de imprevizibil este campionatul României: "Când am ajuns eu am găsit o atmosferă foarte bună, rezultatele nu erau bune şi odată cu ele nici mentalitatea. Sunt de 2 luni în România şi am observat că poţi să câştigi cu liderul şi poţi să pierzi cu ultima echipă. Fotbalul este incredibil".
 

Afla mai multe despre: mattia montinidinamodeclaratie 

viewscnt
Articole similare