Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eroul Mediaşului, Carlos Fortes, după super golul din meciul cu Chiajna: "Am încercat această execuţie şi la antrenamente"

VIDEO | Eroul Mediaşului, Carlos Fortes, după super golul din meciul cu Chiajna: "Am încercat această execuţie şi la antrenamente"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Carlos Fortes a reuşit un super gol la debutul său în fotbalul românesc. Atacantul lui Gaz Metan Mediaş a marcat golul victoriei medieşene în prelungirile partidei cu Concordia Chiajna şi se declară fericit că a ajuns în ţara noastră.

Fortes mărturiseşte că golul superb marcat în poarta lui Caparco n-a fost unul întâmplator: "Am încercat această execuţie şi la antrenamente. Mă pregătesc foarte bine. Şi mă bucur că am reuşit să obţinem acest rezultat" explică atacantul transferat de medieşeni de la Vizela.

Atacantul în vârstă de 23 de ani spune că a primit recomandări bune despre campionatul nostru şi despre România: " Nu ştiam foarte multe despre România. Am vorbit cu jucătorii care au fost anul trecut aici, Caiado şi Ely. Mi-au vorbit frumos despre echipă, despre oraş, despre stadion. E un oraş frumos. E mic, dar este ok" spune Carlos, care explică şi de ce a ales Liga 1: "Am venit aici, am văzut că sunt condiţii bune. Sunt toate condiţiile de care are nevoie un jucător pentru a putea creşte de la săptămână la săptămână!"

Pentru Fortes, partida contra Concordiei a avut o încărcătură specială, pentru că în faţa lui s-a aflat fostul său coechipier din Turcia, Andrei Marc: "Am văzut înainte de meci că joacă la Concordia. A fost frumos să joc împotriva lui pentru că ne cunoşteam deja. Am vorbit un pic pe teren, dar apoi am uitat că a fost colegul meu şi mi-am văzut de joc." a mărturisit Carlos Fortes.

Pe numele său complet Carlos Manuel dos Santos Fortes, fotbalistul transferat în această vară de Gaz Metan Mediaş a evoluat la echipa secundă a Bragăi între 2014 şi 2016 şi a prins chiar un meci la prima echipă a clubului. În 2016 şi 2017 a fost împrumutat la Şanliurfaspor şi Vizela, iar în sezonul 2017-2018 a marcat de 10 ori în 26 de meciuri pentru formaţia de liga a doua portugheză.

Afla mai multe despre: carlos fortesgaz metan,  

viewscnt
Articole similare